Жульєн з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите страви з шинки, пропоную вам приголомшливий рецепт приготування жульєну з грибами і шинкою.
Найскладніше в рецепті приготування жульєну з грибами і шинкою - це приготувати все таким чином, щоб жоден інгредієнт не підгорів. Тому під час смаження на сковорідці, потрібно постійно помішувати її вміст.
- Шинка - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Цибуля чистий, ріжемо кубиками.
Ріжемо печериці пластинками.
Сир натираємо на тертці.
Смажимо гриби на рослинній олії. Тим часом нарізаємо шинку.
Смажимо шинку разом з грибами ще близько 2-3 хвилин. Потім додаємо в блюдо цибулю і смажимо ще пару хвилин., додаємо сметану. Ставимо страву в духовку. Запікаємо 5-7 хвилин, посипаючи зверху тертим сиром.