Рецепт Жульєн з грибами і шинкою фото

Жульєн з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите страви з шинки, пропоную вам приголомшливий рецепт приготування жульєну з грибами і шинкою.

Опис приготування:

Найскладніше в рецепті приготування жульєну з грибами і шинкою - це приготувати все таким чином, щоб жоден інгредієнт не підгорів. Тому під час смаження на сковорідці, потрібно постійно помішувати її вміст.

  • Шинка - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
жульєн з грибами і шинкою - фото крок 1
Цибуля чистий, ріжемо кубиками.
жульєн з грибами і шинкою - фото крок 2
Ріжемо печериці пластинками.
жульєн з грибами і шинкою - фото крок 3
Сир натираємо на тертці.
жульєн з грибами і шинкою - фото крок 4
Смажимо гриби на рослинній олії. Тим часом нарізаємо шинку.
жульєн з грибами і шинкою - фото крок 5
Смажимо шинку разом з грибами ще близько 2-3 хвилин. Потім додаємо в блюдо цибулю і смажимо ще пару хвилин., додаємо сметану. Ставимо страву в духовку. Запікаємо 5-7 хвилин, посипаючи зверху тертим сиром.

Схожі рецепти