Рецепт Жульєн з фаршем і грибами фото

Жульєн з фаршем і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш , Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просте в приготуванні і досить швидке блюдо. Однак це ніяк не применшує його смакових якостей. Обов'язково спробуйте - просто, ситно і смачно.

Опис приготування:

Соковитий і смачний жульєн з фаршем і грибами будемо запікати в духовці. Обсмажте на одній сковороді гриби з цибулею, а на інший фарш з соєвим соусом. Посоліть і поперчіть за смаком. Йогурт і плавлений сир для соусу змішайте і поставте в мікрохвильовку на півхвилини. Викладіть у форму для запікання фарш, потім гриби з цибулею, посипте нарізаною зеленню, далі залийте соусом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Готовий жульен розділіть на порції і подайте на стіл. Смачного!

  • Фарш - 400 грам
  • Гриби - 400 грам
  • Йогурт - 150 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Плавлений сир - 5 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
жульєн з фаршем і грибами - фото крок 1
Помийте під проточною водою і наріжте шампіньйони. Якщо ви використовуєте інші гриби - їх слід попередньо відварити.
жульєн з фаршем і грибами - фото крок 2
Поріжте і обсмажте цибулю, додайте до нього гриби, сіль і Arte 10 хвилин.
жульєн з фаршем і грибами - фото крок 3
На іншій сковороді обсмажте фарш з соєвим соусом і спеціями за смаком.
жульєн з фаршем і грибами - фото крок 4
У форму для запікання викладіть готовий фарш, зверху гриби з цибулею, посипте зеленню. Йогурт і плавлений сир змішайте і відправте в мікрохвильовку на півхвилини, потім вийшов соус залийте в форму.
жульєн з фаршем і грибами - фото крок 5
Поставте в духовку і запікайте протягом 25 хвилин при 180 градусах. Потім розділіть на порції і подайте на стіл.

Схожі рецепти