Рецепт Жульєн з фаршем фото

Жульєн з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Фарш
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Жульєн буває різних видів, але найчастіше його готують в кокотницах. Начинка може бути будь-яка: від курки і м'яса до морепродуктів, грибів, сиру і фаршу. Саме з фаршем ми приготуємо жюльєн сьогодні.

Такий жульен з фаршем в домашніх умовах є досить смачним і апетитним стравою. Готувати його можна навіть для святкового столу, а начинка може бути найрізноманітніша. Викладайте все шарами і не забувайте промащувати їх майонезом або соусом (за смаком).

  • Фарш - 900 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
жульєн з фаршем - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти. До речі, цією стравою можна нагодувати кілька людей - воно ситне, смачне і калорійне.
жульєн з фаршем - фото крок 2
2. Спочатку потрібно почистити і помити овочі. Нарізаємо цибулю півкільцями.
жульєн з фаршем - фото крок 3
3. Також чинимо з картоплею, але бульби наріжте кружальцями поперек або в довжину. Після цього на дно ємності для запікання викладіть картоплю, а потім промажте майонезом і підготуйте наступний шар - фарш. По поверхні м'яса розкладіть цибулю.
жульєн з фаршем - фото крок 4
4. Наступний шар - знову картопля. Викладайте скибочки картоплі внахлест, щоб не було видно нижнього шару.
жульєн з фаршем - фото крок 5
5. Промащуємо майонезом і посипаємо все сиром. При бажанні можна притрусити зеленню петрушки.
жульєн з фаршем - фото крок 6
6. Ставимо в духовку на одну годину, регулюючи в процесі приготування температуру духовки. Оптимальний варіант запікання - 170 градусів.
жульєн з фаршем - фото крок 7
7. Ось так буде виглядати жульен в розрізі.
жульєн з фаршем - фото крок 8
8. А ось так - на тарілці. Подавайте його порційно або в формі для запікання на одній страві, але тоді вибирайте скляну або керамічну ємність, щоб на столі вона виглядала гармонійно.

Схожі рецепти