Печиво хризантема через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
А ви пам'ятаєте, як в дитинстві бабуся готувала для вас це чудове печиво? Давайте сьогодні приготуємо ці ласощі самостійно і порадуємо хрустким і ароматним частуванням наших близьких!
Рецепт приготування печива хризантема через м'ясорубку мені дістався, як ви вже зрозуміли, від моєї бабусі, яка завжди намагалася порадувати мене різними смаколиками. Ну а ці ласощі було і залишається одним з найулюбленіших, і справа тут навіть не в його приголомшливій смаку, а в самому процесі приготування. Вже дуже мені подобається спостерігати, як ці кумедні черв'ячки виходять з м'ясорубки, відразу згадується дитинство і бабуся на кухні. Зараз, коли я виросла, я досить часто готую це дуже смачне печиво для своєї дитини, адже зробити його дуже просто, а скільки радості воно приносить. Ви теж спробуйте приготувати ці ласощі, а я з задоволенням поділюся з вами секретом, як зробити печиво хризантема через м'ясорубку. Приступимо!
- Борошно - 4 склянки
- Маргарин - 250 грам
- Майонез - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3/4 склянки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Оцет - За смаком (для гасіння соди)