Рецепт Салат з кабачків «Юрч» фото

Салат з кабачків «Юрч»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Низькокалорійні, ПП рецепти
Літні
Заготовки, Консервація, Солоне

Щорічний щедрий урожай кабачків підштовхує мене на пошуки все нових рецептів заготовок. Ось один з простих рецептів, як приготувати салат з кабачків "юрча" . Смачно з картоплею, гречкой, рисом…

Важливе зауваження: в заготовку додається свіжа петрушка. Вона надає свіжий присмак салату. Петрушку потрібно ретельно промити під водою, щоб не залишилося бруду. Інакше заготовка не буде зберігається протягом тривалого часу.

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Помідор - 1 кілограм
  • Петрушка - 200 грам
  • Часник - 2 штуки (головка)
  • Сіль - 80 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Оцет 9 % - 100 мілілітрів
  • Перець духмяний горошок - 5 штук
  • Перець чорний горошок - 10 штук
салат з кабачків
Підготуйте необхідні продукти. Петрушку ретельно промийте прохолодною водою. Овочі вимийте, очистіть. При необхідності очистіть жорстку шкірку кабачка і видаліть насіння.
салат з кабачків
Помідори, петрушку і часник перекрутити за допомогою м'ясорубки.
салат з кабачків
Додайте цукор, сіль, олія, перець горошком, оцет і доведіть до кипіння.
салат з кабачків
Кабачки наріжте кубиками, перець - соломкою. Додайте в киплячий маринад і варіть протягом 40 хвилин. Вихід готового продукту - 3-3, 5 L.
салат з кабачків
Розкладіть гарячу закуску по стерилізованих банках, закатати чистими кришками. Укутайте в тепло, дайте охолонути. Зберігайте в прохолодному і темному місці.

Схожі рецепти