Салат з кабачків і баклажанів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати на зиму ще один салат: салат зі смажених кабачків і баклажанів. Просте приготування і мінімум оцту роблять цей салат особливо затребуваним! раджу приготувати.
Звичайно, під час приготування цього салату простір для фантазії великий: можна додати моркву, зелень, гострий перчик і інші інгредієнти. Але я все ж раджу приготувати Вам саме мій варіант!
- Кабачок - 700 грам
- Баклажан - 700 грам
- Часник - 8 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
1. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиком.
2. Обсмажте з додаванням олії.
3. Баклажани наріжте кубиком.
4. Додайте до кабачків і обсмажуйте всі разом.
4. Цибулю і часник порубати ножем, додайте до овочів і обсмажуйте всі разом.
5. Додайте сіль, цукор, оцет, томатну пасту і тушкуйте на невеликому вогні близько 30 хвилин.
6. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте кришками. Стерилізація не потрібно. Смачного!