Башточки з кабачків і баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі яскраву, пікантну і смачну закуску, яку можна подати до столу в будні і свята. Башточки з баклажанів і кабачків стануть черговим блюдом на вашому обідньому столі влітку.
З баклажана, кабачка, плавленого сиру і моркви можна приготувати просту, але смачну і ефектну закуску. Готується вона досить швидко. Потрібно всього лише обсмажити кабачок і баклажан, доповнити соусом і морквою. Приступимо!
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Сир плавлений - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - 3 щіпки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Баклажан і кабачок помийте і наріжте кружальцями завтовшки в 1 см. Трохи солі.
Викладіть на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте кабачок і баклажан з обох боків до золотистого кольору.
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці.
До морквині додайте часник, майонез і сіль. По бажанню, можна перебити морквяну масу в блендері до отримання однорідної консистенції.
Плавлений сир натріть на тертці, часник подрібніть.
Перемішайте плавлений сир з часником.
Зробіть башточки. На гурток кабачка викладіть начинку з плавленого сиру і часнику. Зверху накрийте її гуртком баклажана.
На баклажан викладіть моркву з часником і майонезом. Сніданок готовий.