Рецепт Башточки з кабачків і баклажанів фото

Башточки з кабачків і баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Літні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вашій увазі яскраву, пікантну і смачну закуску, яку можна подати до столу в будні і свята. Башточки з баклажанів і кабачків стануть черговим блюдом на вашому обідньому столі влітку.

Опис приготування:

З баклажана, кабачка, плавленого сиру і моркви можна приготувати просту, але смачну і ефектну закуску. Готується вона досить швидко. Потрібно всього лише обсмажити кабачок і баклажан, доповнити соусом і морквою. Приступимо!

  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Сир плавлений - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - 3 щіпки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 1
Баклажан і кабачок помийте і наріжте кружальцями завтовшки в 1 см. Трохи солі.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 2
Викладіть на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 3
Обсмажте кабачок і баклажан з обох боків до золотистого кольору.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 4
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 5
До морквині додайте часник, майонез і сіль. По бажанню, можна перебити морквяну масу в блендері до отримання однорідної консистенції.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 6
Плавлений сир натріть на тертці, часник подрібніть.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 7
Перемішайте плавлений сир з часником.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 8
Зробіть башточки. На гурток кабачка викладіть начинку з плавленого сиру і часнику. Зверху накрийте її гуртком баклажана.
башточки з кабачків і баклажанів - фото крок 9
На баклажан викладіть моркву з часником і майонезом. Сніданок готовий.

Схожі рецепти