Ікра з баклажанів і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Ікра з баклажанів і кабачків - це дуже смачно! Я її просто обожнюю. Магазинна ікра останнім часом мене не радувала і тому я вирішила сама приготувати її. Процес складний, але цікавий!
Ікра з баклажанів і кабачків або, як ми її називаємо, ікра заморська - це смак мого дитинства. Іноді дуже хочеться ось взяти - і з'їсти шматочок хліба з ікрою. А магазинна ікра - повна халтура, тому за справу беруться професіонали
Ікра з баклажанів і кабачків готується протягом двох годин. З зазначеними в цьому рецепт пропорціями виходить досить багато ікри, тому можна зробити пару баночок "на потім" . Робиться просто - остигнула ікру розподіляємо по банках, заливаємо зверху невеликим шаром рослинного масла і зберігаємо в холодильнику.
Отже, рецепт ікри з баклажанів і кабачків з фото і моїми покроковими коментарями - до вашої уваги!
- Кабачки - 400 грам
- Баклажани - 700 грам
- Помідори - 200 грам
- Морква - 300 грам
- Болгарський перець - 250 грам
- Цибуля - 400 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Оливкова олія - 150 мілілітрів
- Оливкова олія - 150 мілілітрів
- Сіль, суміш перців - - За смаком
- Лавровий лист - 3 штуки