Башточки з баклажан з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пікантна закуска у вигляді башточок прекрасно підійде для святкового столу. Виглядає святково, подається порційно, з'їдається швидко! Всім рекомендую приготувати!
Пікантна закуска з хрусткого скибочки смаженої баклажана з гострою сирно-горіховою начинкою з'їдається дуже швидко. Готується просто і обов'язково порадує Ваших гостей.
- Баклажан - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Горіхи волоські - 30 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Сир тертий - 1 Ст. Ложка
Баклажан наріжте кружальцями завтовшки 1 см, замочіть на 30 хвилин в солоній воді. Воду злийте, обваляйте в борошні, змішаної з сіллю.
Обсмажте на олії.
У чашу блендера покладіть горіхи, часник, сир і майонез.
Подрібніть до однорідного стану.
На гурток баклажана покладіть трохи начинки, накрийте іншим гуртком і таким чином зробіть башточки бажаної висоти.
Подайте до столу. Смачного!