Рецепт Баклажан «Bisták» фото

Баклажан «Bisták»
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
Овочі, Баклажан
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Баклажани "біштак" - це швидке в приготуванні, просте, економічне, а головне дуже смачна страва.

Хочете дізнатися, як приготувати баклажан біштек? Тоді читайте рецепт. А щоб надати цій закусці незвичайний смак, додайте крем з кунжуту, перемішаний з невеликою кількістю оливкової олії, сіллю, перцем і лимонним соком, і змастіть баклажани, перш ніж викладати помідори і сир.

  • Баклажан - 4 штуки
  • Помідори - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Сир "фета" - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Баклажани вимийте і розріжте навпіл в довжину, при цьому не обрізайте черешок. Зробіть на м'якоті розрізи гострим ножем в шаховому порядку. Баклажани сіль, поперчіть і змастіть оливковою олією.
2
Викладіть баклажани на деко м'якоттю вгору і випікайте близько години. Поки баклажани готуються, вимийте помідори і наріжте кубиками. Покладіть їх в миску і перемішайте з оливковою олією, сіллю, перцем, орегано і зелень. Розкришіть фету і покладіть туди ж.
3
Викладіть баклажани на блюдо сервіровки, зверху покладіть помідори і сир, потім полийте соусом, які залишилися в мисці з помідорами. Прикрасьте листком базиліка і подавайте.

Схожі рецепти