Рецепт Баклажан по-прованськи фото

Баклажан по-прованськи
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви

Дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт баклажана по-прованськи відмінно підійде для романтичної вечері на двох. Трохи пряне, апетитне і легке блюдо, яке пробуджує апетит і емоції!

Як вид, незважаючи на свою вишуканість, це все ж дуже простий рецепт баклажана по-прованськи і я впевнена, він вам припаде до душі. Блюдо виходить дуже легке, ароматне і апетитне - ідеально для легкого вечері, правда? Так що давайте дізнаємося докладніше, як зробити баклажани по-прованськи!

  • Баклажан - 1 штука
  • М'який сир - 50 грам (фета, козячий, бринза)
  • Білий хліб - 2 скибочки
  • Часник - 3 зубчики
  • Петрушка - 50 грам
  • Кедрові горішки - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
баклажан по-прованськи - фото крок 1
1. Баклажан нарізаємо невеликими брусочками.
баклажан по-прованськи - фото крок 2
2. Хліб нарізаємо приблизно такими ж брусочками і обсмажити на рослинному маслі.
баклажан по-прованськи - фото крок 3
3. Натираємо кожну греночкі часником.
баклажан по-прованськи - фото крок 4
4. Коли трохи охолоне - можна порізати хліб ще дрібніше, щоб в точності вийшли такі ж брусочки, як і з баклажана.
баклажан по-прованськи - фото крок 5
5. Обсмажуємо баклажани на тій же сковороді разом з сіллю, перцем і вибраними приправами.
баклажан по-прованськи - фото крок 6
6. Додамо зелень, перемішаємо і знімаємо з плити.
баклажан по-прованськи - фото крок 7
7. Красиво serviruem, посипаємо шматочками сиру і кедровими горішками.

Схожі рецепти