Рецепт Фарш в лаваші по-прованськи фото

Фарш в лаваші по-прованськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Лаваш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На полуденок, На природу, На сніданок
Страви з начинкою

Фарш в лаваші по-прованськи готується з додаванням великої кількості італійських трав, до складу яких входять: майоран, чебрець, душа, м'ята, базилік та інші. У підсумку виходить ароматне блюдо!

Ця м'ясна закуска прекрасна в будь-якому вигляді: гарячому і холодному. Ніжна і соковита, зі смачною скоринкою, закуска підходить для перекусу, її можна взяти з собою на пікнік або роботу. Мені подобається їсти її з томатним соусом, щедро присмаченим гострим перцем і базиліком. Ну ось, зберігайте собі рецепт, як приготувати фарш в лаваші по-прованськи, готуйте, пробуйте і діліться своїми коментарями!

  • Фарш свинячо-яловичий - 350 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Лаваш - 1 штука (прямокутний)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 1
Підготуйте продукти, цибуля і часник очистіть. Приступимо!
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 2
У свинячо-яловичий фарш додайте дрібно порізану цибулю і часник, прованські трави, сіль. Перемішайте добре фарш.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 3
Вбийте два сирих яйця. Перемішайте знову фарш.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 4
Консистенція фаршу повинна вийти рідкуватий, щоб легко розподілити фарш по лаваш.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 5
Прямокутний лаваш розстеліть на столі. Змастіть майонезом або сметаною, можна використовувати кетчуп або томатний соус.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 6
Розподіліть рівномірним тонким шаром фарш. Відступите трохи від краю, щоб була можливість добре згорнути лаваш в рулет.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 7
Посипте свіжої рубаною зеленню. Підійде абсолютно будь-яка зелень: Зелена цибуля, петрушка, кріп або кінза.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 8
Обережно поверніть в рулет лаваш. Все робити треба швидко, щоб лаваш з начинкою не встиг розмокнути і порватися.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 9
Гострим ножем поріжте рулет на 4 частини, покладіть в вогнетривкий деко і відправте запікатися в духовку на 35 хвилин, температура - 200 градусів. У процесі випічки змастіть шматочком вершкового масла рулетики, це зробить корочку золотистої і м'якою, апетитною на вигляд.
фарш в лаваші по-прованськи - фото крок 10
Фарш в лаваші по-прованськи готовий! Неймовірно ароматна і смачна страва в гарячому і холодному вигляді!

Схожі рецепти