Рецепт Баклажани по-прованськи фото

Баклажани по-прованськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Овочі , Баклажан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачні і пікантні - це баклажани по-прованськи в домашніх умовах. Готувати їх швидко, тому раджу звернути увагу на цей рецепт. У літній сезон це блюдо особливо корисне і актуальне.

Опис приготування:

1. Видаліть для початку плодоніжки і суцвіття.

2. Розріжте баклажани уздовж і навпіл.

3. Покладіть розрізом вниз і покладіть на обробну дошку ці половинки.

4. Посоліть розрізи і поперчіть. Ще варіант: баклажан можна нарізати"книжечкою" і нафарширувати розрізи.

5. Залиште на 20 хвилин просочитися баклажани, а тим часом змастіть форми.

6. Chesnok чистий і цибулю, дрібно нарубати.

7. Далі слід вимити помідори і нарізати їх часточками.

8. Оливки бе кісточки також наріжте кільцями і відкладіть.

9. Тепер приступаємо: на баклажани викладіть помідори, цибуля і часник, а також оливки. Зверху притрусіть зеленню і перцем.

10. Закрийте кришкою і тушкуйте близько 20 хвилин на середньому вогні.

11. Через цей час викладіть все в форму і поставте в духовку на 15 хвилин.

Подавати краще до мсу або як самостійну страву.

  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливки - 20 грам
  • Рослинна олія - 20 грам
  • Сіль і приправи - За смаком (за смаком можна використовувати розмарин, майоран)
1. Видаліть для початку плодоніжки і суцвіття.

2. Розріжте баклажани уздовж і навпіл.

3. Покладіть розрізом вниз і покладіть на обробну дошку ці половинки.

4. Посоліть розрізи і поперчіть. Ще варіант: баклажан можна нарізати"книжечкою" і нафарширувати розрізи.

5. Залиште на 20 хвилин просочитися баклажани, а тим часом змастіть форми.

6. Chesnok чистий і цибулю, дрібно нарубати.

7. Далі слід вимити помідори і нарізати їх часточками.

8. Оливки бе кісточки також наріжте кільцями і відкладіть.

9. Тепер приступаємо: на баклажани викладіть помідори, цибуля і часник, а також оливки. Зверху притрусіть зеленню і перцем.

10. Закрийте кришкою і тушкуйте близько 20 хвилин на середньому вогні.

11. Через цей час викладіть все в форму і поставте в духовку на 15 хвилин.

Подавати краще до мсу або як самостійну страву.

Схожі рецепти