Кабачки по-прованськи
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки літо в розпалі і на прилавках почали з'являтися свіжі і недорогі овочі, потрібно цим обов'язково скористатися і приготувати з них що-небудь смачне, наприклад, кабачки по-прованськи.
Літо - найкраща пора року і не тільки через те, що на вулиці стоїть відмінна погода, але і тому що нарешті-то з'являються в достатку свіжі овочі, яких нам так не вистачало в зиязикай період. Так що давайте на час забудемо про м'ясо і приготуємо що-небудь овочеве, а у мене як раз є для вас відмінний і досить простий рецепт кабачків по-прованськи. Ця страва просто дивовижне, у нього настільки приголомшливий смак і непередаваний аромат, що ви закохаєтесь в нього моментально. Такі кабачки можна приготувати навіть на святковий стіл, адже у них дуже святковий зовнішній вигляд і я впевнена, що ваші гості залишаться в повному захваті від цієї страви. Тому обов'язково спробуйте зробити кабачки по-прованськи в домашніх умовах, повірте, на це не піде багато часу і сил.
- Кабачок молодий - 2-3 штук
- Баклажан - 2 штуки
- Помідор - 5-6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 5-7 зубчиків
- Маслини без кісточки - 200 грам
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
- Трави провансу - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Масло оливкове - - За смаком