Рецепт Баклажан по-болгарськи фото

Баклажан по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Гарячі страви , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Напевно, це найсмачніше блюдо, яке я робила з баклажанами - такий простий рецепт баклажана по-болгарськи мене підкорив з першого погляду! Швидко і просто готувати, результат вище всяких похвал.

Опис приготування:

Головне в цьому рецепті приготування баклажана по-болгарськи - не переборщити з сіллю, я вам так скажу. Адже не варто забувати про те, що бринза буває дуже солоною і тоді солі можна взагалі не додавати. Так що будьте обережні з приправами! А тепер давайте ж розповім, як зробити баклажан по-болгарськи!

  • Баклажан - 750 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Бринза - 200 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
баклажан по-болгарськи - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі та зелень моєму, бринзу подрібнюємо.
баклажан по-болгарськи - фото крок 2
2. Нарізаємо кубиками помиті баклажани. Обсмажуємо на рослинному маслі 7-8 хвилин.
баклажан по-болгарськи - фото крок 3
3. Тепер викладаємо баклажани на деко разом із залишками масла. Поверху - подрібнену бринзу і помідори кубиками. Зеленню посипаємо за бажанням. Солимо, перчимо до смаку. Запікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
баклажан по-болгарськи - фото крок 4
4. Тим часом змішаємо окремо яйця, молоко і дрібку солі до однорідної консистенції. Дістаємо овочі, поливаємо їх цим соусом і запікаємо до рум'яної скоринки!

Схожі рецепти