Баклажан по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, це найсмачніше блюдо, яке я робила з баклажанами - такий простий рецепт баклажана по-болгарськи мене підкорив з першого погляду! Швидко і просто готувати, результат вище всяких похвал.
Головне в цьому рецепті приготування баклажана по-болгарськи - не переборщити з сіллю, я вам так скажу. Адже не варто забувати про те, що бринза буває дуже солоною і тоді солі можна взагалі не додавати. Так що будьте обережні з приправами! А тепер давайте ж розповім, як зробити баклажан по-болгарськи!
- Баклажан - 750 грам
- Помідори - 3 штуки
- Бринза - 200 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі та зелень моєму, бринзу подрібнюємо.
2. Нарізаємо кубиками помиті баклажани. Обсмажуємо на рослинному маслі 7-8 хвилин.
3. Тепер викладаємо баклажани на деко разом із залишками масла. Поверху - подрібнену бринзу і помідори кубиками. Зеленню посипаємо за бажанням. Солимо, перчимо до смаку. Запікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
4. Тим часом змішаємо окремо яйця, молоко і дрібку солі до однорідної консистенції. Дістаємо овочі, поливаємо їх цим соусом і запікаємо до рум'яної скоринки!