Рецепт Баклажан «Garmoška» фото

Баклажан «Garmoška»
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Баклажан, Ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви з начинкою

Як на швидку руку приготувати обід або вечерю? Купіть великий баклажан і вже через 30 хвилин будете насолоджуватися смачним і красивим стравою! Запрошую до столу!

Політ для фантазії з такими рецептами дуже величезний! У розрізи баклажана можна додавати практично все ^ що є під рукою і в холодильнику. Це можуть бути колечка помідора, перець, будь-який сир, включаючи сирний або бринзу, шинка. І кожного разу отримувати новий смак! Спробуйте! А я розповім, як приготувати баклажан "гармошка" .

  • Баклажан - 1 штука (великий)
  • Ковбаса - 100 грам
  • Сир твердий - 100-130 грам
  • Часник - 2-3 штук
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
баклазан
Підготуйте всі інгредієнти. Баклажан помийте і обсушіть. Хвостик можна обрізати або залишити для колоритності страви.
баклазан
Зробіть надрізи, але не до кінця. Щоб баклажан був цілісним. Посоліть в розрізах і зверху за смаком. При бажанні додайте трави або спеції.
баклазан
Акуратно розкладіть в розрізи тонкі пластини сиру і ковбаси.
баклазан
Накрийте фольгою і залиште в спокої на 10-15 хвилин, щоб баклажан трохи Просолов. Потім поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин і додатково 5-7 хвилин без фольги.
баклазан
Поки баклажан запікається, порубати кріп і часник.
баклазан
Готовий баклажан викладіть на блюдо або досочку, присипте зеленню з часничком і подавайте до столу.
баклазан
Смачного!

Схожі рецепти