Картопля-garmoška з пепероні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 25 хв.
Картопля-garmoška з пепероні - це оригінальна варіація приготування звичайної картоплі. Здавалося б, звичайна картопля, але немає. Смачна, хрустка, апетитна!
Опис приготування:
Дуже смачна картопелька! скажу відразу, що пепероні можна замінити беконом, шинкою, привіт. Також до деяких отвори можна вставити скибочки сиру. До речі, експериментуйте! А я поділюся, на мій погляд, ідеальним рецептом приготування картоплі-гармошки.
- Картопля велика - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Сухі спеції - За смаком
- Пепероні - 32 скибочок
- Томатний соус - 1, 5 склянки
- Моцарелла - 115 грам
1. Вимийте картопля, потім за допомогою двох лопаток, а точніше їх ручок затисніть кожен. Гострим ножем зробіть глибокі надрізи, але не дорізати до самого кінця.
2. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом. В деякі розрізи вставте скибочки пепероні, сіль і poperčite, додайте спеції, полийте олією.
3. Запікайте картопля при 200 градусах близько 45-60 хвилин.
4. Полийте кожну картоплину томатним соусом.
5. Потім посипте картоплю тертим сиром.
6. Поверніть картоплю в духовку ще на 5-7 хвилин, щоб розплавився сир.
7. Готову картоплю прикрасьте зеленню і подавайте до столу через 5 хвилин після запікання.