Рецепт Картопля-garmoška з пепероні фото

Картопля-garmoška з пепероні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Картопля , Сир , Моцарелла , Ковбаса
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Картопля-garmoška з пепероні - це оригінальна варіація приготування звичайної картоплі. Здавалося б, звичайна картопля, але немає. Смачна, хрустка, апетитна!

Опис приготування:

Дуже смачна картопелька! скажу відразу, що пепероні можна замінити беконом, шинкою, привіт. Також до деяких отвори можна вставити скибочки сиру. До речі, експериментуйте! А я поділюся, на мій погляд, ідеальним рецептом приготування картоплі-гармошки.

  • Картопля велика - 4 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Сухі спеції - За смаком
  • Пепероні - 32 скибочок
  • Томатний соус - 1, 5 склянки
  • Моцарелла - 115 грам
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 1
1. Вимийте картопля, потім за допомогою двох лопаток, а точніше їх ручок затисніть кожен. Гострим ножем зробіть глибокі надрізи, але не дорізати до самого кінця.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 2
2. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом. В деякі розрізи вставте скибочки пепероні, сіль і poperčite, додайте спеції, полийте олією.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 3
3. Запікайте картопля при 200 градусах близько 45-60 хвилин.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 4
4. Полийте кожну картоплину томатним соусом.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 5
5. Потім посипте картоплю тертим сиром.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 6
6. Поверніть картоплю в духовку ще на 5-7 хвилин, щоб розплавився сир.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 7
7. Готову картоплю прикрасьте зеленню і подавайте до столу через 5 хвилин після запікання.

Схожі рецепти