Рецепт Картопля-garmoška з пепероні фото

Картопля-garmoška з пепероні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Картопля, Сир, Моцарелла, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Картопля-garmoška з пепероні - це оригінальна варіація приготування звичайної картоплі. Здавалося б, звичайна картопля, але немає. Смачна, хрустка, апетитна!

Дуже смачна картопелька! скажу відразу, що пепероні можна замінити беконом, шинкою, привіт. Також до деяких отвори можна вставити скибочки сиру. До речі, експериментуйте! А я поділюся, на мій погляд, ідеальним рецептом приготування картоплі-гармошки.

  • Картопля велика - 4 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Сухі спеції - За смаком
  • Пепероні - 32 скибочок
  • Томатний соус - 1, 5 склянки
  • Моцарелла - 115 грам
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 1
1. Вимийте картопля, потім за допомогою двох лопаток, а точніше їх ручок затисніть кожен. Гострим ножем зробіть глибокі надрізи, але не дорізати до самого кінця.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 2
2. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом. В деякі розрізи вставте скибочки пепероні, сіль і poperčite, додайте спеції, полийте олією.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 3
3. Запікайте картопля при 200 градусах близько 45-60 хвилин.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 4
4. Полийте кожну картоплину томатним соусом.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 5
5. Потім посипте картоплю тертим сиром.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 6
6. Поверніть картоплю в духовку ще на 5-7 хвилин, щоб розплавився сир.
картопля-garmoška з пепероні - фото крок 7
7. Готову картоплю прикрасьте зеленню і подавайте до столу через 5 хвилин після запікання.

Схожі рецепти