Картопля «Garmoška» з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Картопля "гармошка" з цибулею - дуже ошатний гарнір. Сміливо можете робити його для святкового обіду! Для мене це трохи занадто багато роботи, але тільки на перший погляд. Завжди можна знайти помічників!
Картопля "гармошка" з цибулею виходить фантастично смачним, тому раджу готувати його побільше. Тим більше, що запікається він досить довго. Якщо ви готуєте картопля "гармошка" з цибулею на званий обід, то правильно розрахуйте час, коли будете пропонувати гарнір. Подавати його потрібно гарячим. Раджу запікати картоплю "гармошка" з цибулею в формі, яку можна буде відразу поставити на стіл, не перекладаючи картопля, щоб не порушити його красивою укладання. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 600 грам
- Цибуля - 200 грам
- Часниковий порошок - За смаком
- Олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Цибуля і картоплю почистити.
Цибуля і картоплю дрібно наріжте.
У форму укладіть горизонтально картопля упереміж з цибулею.
Полийте маслом і посипте спеціями.
Смажте в розігрітій духовці при 190 градусах 1 час 45 хвилин.
Смачного!