Рецепт Хліб «Garmoška» з горіховою начинкою фото

Хліб «Garmoška» з горіховою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Горіхи
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок
Випічка , Хліб , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ароматний, ефектний і дуже смачний італійський хліб у вигляді"гармошки" можна приготувати з різною начинкою між шарами. На цей раз я взяла горішки волоські, фондюк і кірка. Смачного!

Опис приготування:

Ще два переваги цього смачного десертного хліба: його просто формувати і дуже зручно розламувати на скибочки. Отже, дивіться рецепт, як приготувати хліб"Гармошка" з горіховою начинкою. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі - 10 грам (свіжі)
  • Молоко - 100 мілілітрів (тепле)
  • Цукор - 100 грам(50 г - в тісто; 50 г - в начинку)
  • Вершкове масло - 100 грам (розтоплене)
  • Яйце - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Funduk - 70 грам
  • Горіхи волоські - 70 грам
  • Вершкове масло - 70 грам (розм'якшене)
хліб & Quot; Garmoška
Підготуйте необхідні продукти для тіста.
хліб & Quot; Garmoška
Дріжджі і 1 ст. L. Цукру розведіть в теплому молоці, поставте в тепле місце на 15 хвилин до появи пінної шапочки. Вершкове масло розтопіть. Борошно просійте в глибоку миску, додайте цукор, що залишився.
хліб & Quot; Garmoška
Влийте в борошно дріжджі, що підійшли, розтоплене масло, яйця. Замісити м'яке тісто. Тісто варто вимішувати не менше 10 хвилин. Помістіть тісто в миску, злегка змащену маслом, накрийте і поставте в тепле місце для підходу на 1 час.
хліб & Quot; Garmoška
Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Горіхи трохи прожарити на сухій сковороді і очистіть від лушпиння.
хліб & Quot; Garmoška
Горіхи подрібнити в крупну крихту. Для цього я просто прокочується кілька разів по ним качалкою. Цукор перемішайте з корицею.
хліб & Quot; Garmoška
Через годину тісто добре підійшло і збільшилася в два рази.
хліб & Quot; Garmoška
Духовку дозволите розігріватися на 180 оС. Тісто обомніте і розкачайте в прямокутний пласт (приблизно 30х50 см). Змастіть тісто розм'якшеним вершковим маслом. Розподіліть по всьому тесту коричнева цукор і горіхову крихту.
хліб & Quot; Garmoška
Розріжте тісто на 6 рівних смужок, потім на рівні квадратики.
хліб & Quot; Garmoška
Складіть заготовки одну за однією в прямокутну форму для запікання. Форму при цьому тримайте вертикально.
хліб & Quot; Garmoška
Поставте пиріг пекти в розігріту духовку на 40-45 хвилин. Потім остудіть пиріг трохи в формі, потім - на решітці.
хліб & Quot; Garmoška
Смачного!

Схожі рецепти