Рецепт Хліб «Garmoška» з горіховою начинкою фото

Хліб «Garmoška» з горіховою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Горіхи
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Хліб, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

Ароматний, ефектний і дуже смачний італійський хліб у вигляді "гармошки" можна приготувати з різною начинкою між шарами. На цей раз я взяла горішки волоські, фондюк і кірка. Смачного!

Ще два переваги цього смачного десертного хліба: його просто формувати і дуже зручно розламувати на скибочки. Отже, дивіться рецепт, як приготувати хліб "гармошка" з горіховою начинкою. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі - 10 грам (свіжі)
  • Молоко - 100 мілілітрів (тепле)
  • Цукор - 100 грам(50 г - в тісто; 50 г - в начинку)
  • Вершкове масло - 100 грам (розтоплене)
  • Яйце - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Funduk - 70 грам
  • Горіхи волоські - 70 грам
  • Вершкове масло - 70 грам (розм'якшене)
хліб
Дріжджі і 1 ст. L. Цукру розведіть в теплому молоці, поставте в тепле місце на 15 хвилин до появи пінної шапочки. Вершкове масло розтопіть. Борошно просійте в глибоку миску, додайте цукор, що залишився.
хліб
Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Горіхи трохи прожарити на сухій сковороді і очистіть від лушпиння.
хліб
Через годину тісто добре підійшло і збільшилася в два рази.
хліб
Розріжте тісто на 6 рівних смужок, потім на рівні квадратики.
хліб
Поставте пиріг пекти в розігріту духовку на 40-45 хвилин. Потім остудіть пиріг трохи в формі, потім - на решітці.

Схожі рецепти