Рецепт Пепероні більше Сицилійський фото

Пепероні більше Сицилійський
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Літні
Гарячі страви

Як багато страв з перцю в головній ролі ви можете назвати? Ось це блюдо італійської кухні відноситься до одного з таких. Розповім про простому рецепті, як приготувати пеперонату по-сицилійський.

Блюдо складається з перців, до яких додають часник, цибуля, томати, зелень. Всі інгредієнти нарізають шматочками і тушкують в каструлі на слабкому вогні. Пеперонату можна їсти так, використовувати для соусу, подавати до м'яса або з білими грінками. Можна використовувати перці одного кольору або різнокольорові.

  • Оливкова олія - 3/4 склянки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець - 1, 8-2 кілограма
  • Томатне пюре - 1 Склянка
  • Базилік - 2 штуки (або орегано )
  • Сіль - За смаком
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
пепероні більше Сицилійський - фото крок 1
1. Вимийте всі перці, очистіть часник і цибулю від лушпиння, наріжте часник пластинками, а цибуля - півкільцями, вимийте зелень.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 2
2. Перці розріжте навпіл, видаліть насіння і перетинки, потім наріжте їх невеликими скибочками.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 3
3. У каструлі або в казанку розігрійте 0, 5 склянки оливкової олії, викладіть часник, готуйте 3-4 хвилини.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 4
4. Додайте в каструлю до часнику цибуля, перемішайте, обсмажуйте його пару хвилин.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 5
5. Викладіть в каструлю все перці, акуратно перемішайте.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 6
6. Готуйте на слабкому вогні близько 20 хвилин, до м'якості перців.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 7
7. Влийте томатне пюре, викладіть листочки свіжого базиліка або орегано.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 8
8. Доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь.
пепероні більше Сицилійський - фото крок 9
9. Варіть перці, помішуючи, близько 1 годину. Змішайте оливкове масло, сіль і оцет, влийте в каструлю. Видаліть зелень і відразу подавайте блюдо або залиште його для охолодження.

Схожі рецепти