Каннон більше Сицилійський
(покроковий рецепт з фото)
У перекладі з італійської язика каннолі - це маленька трубочка. Заповнюють її сиром або сиром, також додають в начинку сиропи з фруктів або ягід. У Сицилії цей десерт найбільш популярний.
В Італії каннолі по-сицилійський вважаються класичним десертом. Сьогодні рецепт приготування цього десерту знають у всьому світі, готують його з задоволенням. Найчастіше начинка в каннолі - це сир або сир, які можна комбінувати з ягідним або фруктовим сиропом, шоколадом і т.П.
- Борошно - 350 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Червоне вино - 80 грам
- Яйця - 3 штуки
- Е"Rikotta" - 450 грам
- Ванільний цукор - За смаком
- Цедра лимону - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Охолоджене вершкове масло потрібно нарізати на частини і змішати з просіяного борошном. Додайте сіль, цукор, ванільний цукор і при бажанні можна додати трохи кориці. Почніть різати ножем інгредієнти, перемішуючи їх. Через 10 хвилин у вас вийде крихта. Потім додайте яйця, 2 яйця і вино і замісіть еластичне тісто.
2. Розкачуємо пласт тіста і нарізаємо з нього кружечки. Можете взяти для форми звичайний круглий стакан. Для загортання трубочок нам знадобиться конусна форма (її ще використовують для трубочок з безе). Загортаємо наші заготовки-соковито і скріплюємо краю. Їх потрібно змастити білком.
3. Розжарити рослинне масло і опускайте смажитися черзі основу до рум'яного кольору.
4. Коли ви пожежі все каннолі і вони охолонуть, їх можна начиняти кремом. В одній ємності потрібно змішати цукор, ваніль, сир і цедру. Збийте до повного розчинення цукру, після чого крем можна помістити в кондитерський мішок і начиняти їм трубочки.
5. По краях трубочок можна викласти ягоди або фрукти (для прикраси і для смаку).