Рецепт Каннон більше Сицилійський фото

Каннон більше Сицилійський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У перекладі з італійської язика каннолі - це маленька трубочка. Заповнюють її сиром або сиром, також додають в начинку сиропи з фруктів або ягід. У Сицилії цей десерт найбільш популярний.

Опис приготування:

В Італії каннолі по-сицилійський вважаються класичним десертом. Сьогодні рецепт приготування цього десерту знають у всьому світі, готують його з задоволенням. Найчастіше начинка в каннолі - це сир або сир, які можна комбінувати з ягідним або фруктовим сиропом, шоколадом і т.П.

  • Борошно - 350 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Червоне вино - 80 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Е "Rikotta" - 450 грам
  • Ванільний цукор - За смаком
  • Цедра лимону - За смаком
  • Сіль - За смаком
каннон більше Сицилійський - фото крок 1
1. Охолоджене вершкове масло потрібно нарізати на частини і змішати з просіяного борошном. Додайте сіль, цукор, ванільний цукор і при бажанні можна додати трохи кориці. Почніть різати ножем інгредієнти, перемішуючи їх. Через 10 хвилин у вас вийде крихта. Потім додайте яйця, 2 яйця і вино і замісіть еластичне тісто.
каннон більше Сицилійський - фото крок 2
2. Розкачуємо пласт тіста і нарізаємо з нього кружечки. Можете взяти для форми звичайний круглий стакан. Для загортання трубочок нам знадобиться конусна форма (її ще використовують для трубочок з безе). Загортаємо наші заготовки-соковито і скріплюємо краю. Їх потрібно змастити білком.
каннон більше Сицилійський - фото крок 3
3. Розжарити рослинне масло і опускайте смажитися черзі основу до рум'яного кольору.
каннон більше Сицилійський - фото крок 4
4. Коли ви пожежі все каннолі і вони охолонуть, їх можна начиняти кремом. В одній ємності потрібно змішати цукор, ваніль, сир і цедру. Збийте до повного розчинення цукру, після чого крем можна помістити в кондитерський мішок і начиняти їм трубочки.
каннон більше Сицилійський - фото крок 5
5. По краях трубочок можна викласти ягоди або фрукти (для прикраси і для смаку).

Схожі рецепти