Рецепт Капо більше Сицилійський фото

Капо більше Сицилійський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рецепт традиційного сицилійського страви. Капоната - овочеве рагу на основі баклажанів. Є його можна гарячим, як гарнір, або в холодному вигляді, як закуску.

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати капонату по-сицилійський. Всі овочі необхідно нарізати великими кубиками, потім обсмажувати по черзі кілька хвилин. В кінці влийте воду і трохи тушкуйте. За бажанням можна додати каперси. Блюдо виходить яскравим, соковитим і дуже смачним. Беріть на замітку!

  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 120 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 1-2 штук
  • Оливки - 100-120 грам
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Перець чилі мелений - За смаком
  • Вода - 150 мілілітрів
капо більше Сицилійський - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
капо більше Сицилійський - фото крок 2
Розігрійте масло в сковороді. Додайте моркву порізану великими кубиками. Обсмажте 1-2 хвилини, потім додайте шампіньйони скибочками. Перемішайте, продовжуйте смажити на середньому вогні.
капо більше Сицилійський - фото крок 3
Слідом відправте в сковороду баклажан, а потім кабачок.
капо більше Сицилійський - фото крок 4
Додайте цибулю і часник пропущений через прес. Через 1-2 хвилини додайте червоний болгарський перець і помідор.
капо більше Сицилійський - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть і додайте мелений перець чилі. Влийте в сковороду воду. Додайте дрібно посічену петрушку, оливки і чебрець. Гасіть овочі 10 хвилин до готовності.
капо більше Сицилійський - фото крок 6
Capo більш Сицилійський готовий, смачного!

Схожі рецепти