Рецепт Кальмари по-сицилійський фото

Кальмари по-сицилійський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Болгарський перець , Часник , Цибуля , Кальмари
Пісні страви , Роздільне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Блюдо готувати просто, але воно вражає своїми фарбами і смаковими поєднаннями. Можна подати як закуску (гарячу або холодну), можна як основне блюдо. Хочете дізнатися, як готують на Сицилії?

Опис приготування:

Рецепт традиційний сицилійський, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.

  • Кільця кальмара - 400 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Горіхи кедрові - 100 грам
  • Томатний соус - 150 грам
  • Вино біле столове - 150 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля зелена, пір'я - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
кальмари по-сицилійський - фото крок 1
1. Перець і часник почистіть, наріжте довільно.
кальмари по-сицилійський - фото крок 2
2. У сковороді розігрійте масло, додайте перець, часник і горіхи.
кальмари по-сицилійський - фото крок 3
3. Обсмажте все до золотистого кольору горіхів.
кальмари по-сицилійський - фото крок 4
4. Додайте вино, томатний соус і тушкуйте все до м'якості перцю.
кальмари по-сицилійський - фото крок 5
5. Кільця кальмара розморозити. Якщо у вас тушки, то наріжте кільцями.
кальмари по-сицилійський - фото крок 6
6. Додайте в сковороду кальмари і тушкуйте пару хвилин. Додати сіль.
кальмари по-сицилійський - фото крок 7
7. Подавайте з зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти