Кальмари по-сицилійський
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо готувати просто, але воно вражає своїми фарбами і смаковими поєднаннями. Можна подати як закуску (гарячу або холодну), можна як основне блюдо. Хочете дізнатися, як готують на Сицилії?
Рецепт традиційний сицилійський, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.
- Кільця кальмара - 400 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Горіхи кедрові - 100 грам
- Томатний соус - 150 грам
- Вино біле столове - 150 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля зелена, пір'я - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Перець і часник почистіть, наріжте довільно.
2. У сковороді розігрійте масло, додайте перець, часник і горіхи.
3. Обсмажте все до золотистого кольору горіхів.
4. Додайте вино, томатний соус і тушкуйте все до м'якості перцю.
5. Кільця кальмара розморозити. Якщо у вас тушки, то наріжте кільцями.
6. Додайте в сковороду кальмари і тушкуйте пару хвилин. Додати сіль.
7. Подавайте з зеленою цибулею. Смачного!