Курка по-сицилійський
(покроковий рецепт з фото)
Я пропоную вашій увазі просте і вишукані ласощі - курку по-сицилійський. Рецепт досить простий, інгредієнти теж, але страва виходить - як у кращих кухарів Сицилії!
Ця страва має дуже цікавий смак. Незвичайна суміш лимонного соку, білого вина і трав в особливій пропорції додадуть середземноморські нотки вашій страві. Спробуйте використовувати рецепт приготування курки по-сицилійський, все обов'язково вийде, якщо слідувати моїм покроковим рецептами!
- Куряче філе - 4-5 штук
- Лимон - 3 штуки
- Часник - 5-6 зубчиків
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Свіжий базелік - 1 щіпка
- Сіль перець - За смаком
- Спагеті - 400 грам
Ставимо варити спагетті і натираємо на тертці цедру лимона.
Видавлюємо лимонний сік.
Подрібнюємо часник.
У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло.
Викладаємо куряче філе і заправляємо його сіллю і перцем.
Додаємо до філе подрібнений часник.
Обсмажуємо філе і посипаємо його борошном з двох сторін.
Знову гарненько обсмажуємо з обох сторін, поступово починаємо додавати вино і лимонний сік, зменшуючи вогонь.
Посипаємо курку лимонною цедрою.
Рвемо кілька листя базиліка і готуємо ще кілька хвилин до повної готовності.
Як тільки спагетті буде готове, додаємо його в сковороду до готового курячого філе. Вливаємо не багато води, щоб страва не стало сухим.