Курка по-сицилійський з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете відчути смак півдня Італії - жаркий, соковитий і з пікантними нотками? Цей рецепт точно відображає все описане. При цьому страва не таке складне, як може здатися. Перевірте це самі!
Цей рецепт хороший всім. Головний інгредієнт знають все, але тут він має інший смак, який буде доповнений цікавим гарніром. Вам буде важливо дізнатися про те, як приготувати курку по-сицилійський з помідорами. Обов'язково знадобиться італійська приправа і бальзамічний оцет. Ви просто пальчики оближіть!
- Квасоля - 240 грам (стручковая)
- Вершкове масло - 30 грам
- Моцарелла - 60 грам
- Куряча грудка - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Бальзамічний оцет - 20 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Італійські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
1. Квасоля розділіть навпіл. Помідори розрізати на половинки, видаливши насіння з рідкої м'якоттю. Грудку змастіть травами, перцем і сіллю. Часник подрібніть.
2. Потім помідор викладіть на деко. Всередину натріть сир, а також посипте травами, сіллю і перцем.
3. Ще на деко викладіть квасоля. Полийте її маслом. Додайте сіль і перець. Запікайте гарнір протягом 13 хвилин при 200 градусах.
4. Тим часом обсмажте курячу грудку в маслі на сковороді з кожного боку по 6 хвилин.
5. Подавайте грудку з помідорами і квасолею. Зверху додайте оцет. Смачного!