Рецепт Курка по-сицилійський з помідорами фото

Курка по-сицилійський з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Помідор , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Хочете відчути смак півдня Італії - жаркий, соковитий і з пікантними нотками? Цей рецепт точно відображає все описане. При цьому страва не таке складне, як може здатися. Перевірте це самі!

Опис приготування:

Цей рецепт хороший всім. Головний інгредієнт знають все, але тут він має інший смак, який буде доповнений цікавим гарніром. Вам буде важливо дізнатися про те, як приготувати курку по-сицилійський з помідорами. Обов'язково знадобиться італійська приправа і бальзамічний оцет. Ви просто пальчики оближіть!

  • Квасоля - 240 грам (стручковая)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Моцарелла - 60 грам
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Бальзамічний оцет - 20 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Італійські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 4 чайних ложки
курка по-сицилійський з помідорами - фото крок 1
1. Квасоля розділіть навпіл. Помідори розрізати на половинки, видаливши насіння з рідкої м'якоттю. Грудку змастіть травами, перцем і сіллю. Часник подрібніть.
курка по-сицилійський з помідорами - фото крок 2
2. Потім помідор викладіть на деко. Всередину натріть сир, а також посипте травами, сіллю і перцем.
курка по-сицилійський з помідорами - фото крок 3
3. Ще на деко викладіть квасоля. Полийте її маслом. Додайте сіль і перець. Запікайте гарнір протягом 13 хвилин при 200 градусах.
курка по-сицилійський з помідорами - фото крок 4
4. Тим часом обсмажте курячу грудку в маслі на сковороді з кожного боку по 6 хвилин.
курка по-сицилійський з помідорами - фото крок 5
5. Подавайте грудку з помідорами і квасолею. Зверху додайте оцет. Смачного!

Схожі рецепти