Курка по-сицилійський з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Хочете відчути смак півдня Італії - жаркий, соковитий і з пікантними нотками? Цей рецепт точно відображає все описане. При цьому страва не таке складне, як може здатися. Перевірте це самі!
Опис приготування:
Цей рецепт хороший всім. Головний інгредієнт знають все, але тут він має інший смак, який буде доповнений цікавим гарніром. Вам буде важливо дізнатися про те, як приготувати курку по-сицилійський з помідорами. Обов'язково знадобиться італійська приправа і бальзамічний оцет. Ви просто пальчики оближіть!
- Квасоля - 240 грам (стручковая)
- Вершкове масло - 30 грам
- Моцарелла - 60 грам
- Куряча грудка - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Бальзамічний оцет - 20 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Італійські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
1. Квасоля розділіть навпіл. Помідори розрізати на половинки, видаливши насіння з рідкої м'якоттю. Грудку змастіть травами, перцем і сіллю. Часник подрібніть.
2. Потім помідор викладіть на деко. Всередину натріть сир, а також посипте травами, сіллю і перцем.
3. Ще на деко викладіть квасоля. Полийте її маслом. Додайте сіль і перець. Запікайте гарнір протягом 13 хвилин при 200 градусах.
4. Тим часом обсмажте курячу грудку в маслі на сковороді з кожного боку по 6 хвилин.
5. Подавайте грудку з помідорами і квасолею. Зверху додайте оцет. Смачного!