Італійський десерт «Каннон»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати італійський десерт "каннолі"? Я із задоволенням поділюся з вами рецептом! По суті, це такі солодкі трубочки з ніжним кремом усередині, вам сподобається! приступимо?
Вашій увазі пропоную рецепт приготування італійського десерту "каннолі", я дуже сподіваюся, що така кількість інгредієнтів вас не злякає і ви зважитеся приготувати цю страву. Крем, як нескладно припустити, - найпростіше в цьому рецепті, а ось з трубочками доведеться трохи повозитися. Але повірте, воно того варте!
- Борошно - 2 склянки
- Вино солодке - 0.5 склянки
- Горіхи - 0.5 склянки (в ідеалі - підсмажені фісташки )
- Сир вершковий - 3.5 склянки
- Цукор - 2 склянки (половинка одного - в тісто, інше - в крем)
- Какао - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (половина - в клярі, половина - у вигляді крему)
- Оцет винний - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Шоколад тертий - 3 Ст. Ложки
- Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
1. Для тесту змішаємо сухі інгредієнти: борошно, корицю, обсмажені і перетерті майже в пил горіхи, цукор, какао. Перемішаємо все ретельно. Потім додамо яйце і масло без запаху, а також оцет і вино. Вимішати гладке тісто, заморозимо його в морозилці гарненько, а потім дістанемо, розкачати і спечемо трубочки при температурі в 190 градусів.
2. Тепер черга крему. Для нього ми змішаємо вершковий сир, ваніль, корицю, тертий шоколад і цедру апельсинів, а також трошки тертих обсмажених горішків.
3. Власне, залишилося тільки наповнити вже остиглі трубочки нашим кремом, посипати цукровою пудрою - і можна подавати до столу!
4. Приємного вам апетиту!