Рецепт Італійський шоколадний десерт фото

Італійський шоколадний десерт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Шоколад
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Десерти

Італійці подарували кулінарному світу, напевно, найбільша кількість улюблених десертів. Багато стали візитними картками кухарів в кав'ярнях і ресторанах в різних країнах.

Подібне солодке у мене асоціюється з романтичними вечорами на двох або зі спокійними вечерями. Запишіть собі рецепт, як приготувати італійський шоколадний десерт. Він виходить вишуканим, але в той же час робиться досить просто. Ніжна текстура солодкого просто буде танути в роті.

  • Вершки 35% - 400 мілілітрів
  • Шоколад гіркий - 400 грам
  • Горіхи Пекан - 50 грам
  • Печиво - 50 грам (або бісквіт)
  • Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
  • Likёr "бейлі" - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 10 грам
італійський шоколадний десерт - фото крок 1
Бісквіт і горіхи подрібніть в блендері.
італійський шоколадний десерт - фото крок 2
Шоколад поламайте на шматочки і покладіть в каструлю разом з вершками. Масу розчиніть до єдиної консистенції на вогні, постійно помішуючи.
італійський шоколадний десерт - фото крок 3
Потім влийте лікер і добре перемішайте. Потім остудіть.
італійський шоколадний десерт - фото крок 4
Візьміть прямокутну невелику форму. Застелите її харчової папером, змастіть маслом. Покладіть на дно половину суміші горіхів з бісквітом. Розрівняйте.
італійський шоколадний десерт - фото крок 5
Потім залийте шоколадну масу, а зверху засипте залишився горіховою масою.
італійський шоколадний десерт - фото крок 6
Приберіть десерт в холодильник на 4 годину. Подавайте його, діставши з форми і плівки. Приємною дегустації!

Схожі рецепти