Рецепт Апельсиново-шоколадний десерт фото

Апельсиново-шоколадний десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Апельсин , Шоколад
ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Порадувати ваших близьких, особливо дітей, дуже легко. Апельсиново-шоколадний десерт впорається з цим завданням без проблем. Смачний і простий у приготуванні, він виручить вас завжди!

Опис приготування:

Апельсиново-шоколадний десерт прикрасить будь-яке застілля. Відмінний десерт до чаювання. Якщо язик йде про дорослих, то можете подати десерт до лікеро або солодкого провину. Ми іноді їмо його з ванільним морозивом. Спробуйте, теж дуже смачно! Яскравий і солодкий апельсиново-шоколадний десерт полюбиться всім. Бажаю вам приємного чаювання!

  • Апельсин - 1 штука
  • Шоколад - 65 грам (візьміть чорний, натуральний 75% шоколад.)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 1
Змішайте шоколад з вершковим маслом. Викладіть їх в чашку і розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 2
В окремій чашці збийте яйце і цукор.
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 3
Змішайте разом топлений з вершковим маслом темний шоколад і збите з цукром яйце. Додайте борошно і перемішайте.
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 4
Розріжте апельсин на дві половинки. Виберіть з нього м'якоть (акуратно, щоб було мінімум соку).
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 5
Додайте шматочки м'якоті в шоколадне тісто і перемішайте.
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 6
М'якоть виберіть з апельсина.
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 7
Апельсинова шкірка повинна бути чистою, тільки дивіться, не зробили якийсь надріз або дірку.
апельсиново-шоколадний десерт - фото крок 8
Тепер вилийте шоколадне тісто з апельсинової м'якоттю в апельсинову"чашечку" і запікайте десерт в нагрітій на 180 градусів духовці протягом 15 хвилин. Апельсиново-шоколадний десерт покриється скоринкою. Фарбуйте м'ятою або цукровою пудрою, на ваш смак.

Схожі рецепти