Апельсиново-лимонні ватрушки з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже ароматних ватрушек з ніжного пісочного тіста.
Кількість порцій: 4
- Маргарин - 300 грам (для тіста)
- Мука - 500 грам (для тіста)
- Цукор або цукрова пудра - 50 грам (для тіста)
- Яйце - 2 штуки (для тіста)
- Сіль - - Щепоток (для тіста)
- Креязикай сир - 1 кілограм (для начинки)
- Ванілін - 1 штука (для начинки)
- Дрібний цукор - 250 грам (для начинки)
- Сік апельсина - 1 штука (для начинки)
- Cedra 1 апельсина і лимона - 1 штука (для начинки)
- Родзинки - 100 грам (для начинки)
- Яєчні жовтки - 2 штуки (для начинки)
- Сіль - - Щепоток (для начинки)
Всі інгредієнти для тіста з'єднати і скачати в кулю. Загорнути в плівку і поставити охолоджуватися на мінімум 30 хв.
Всі складові для начинки змішати в чашці і дати постояти, поки не охолоне тісто.
Тісто розкачати і викласти у форми. Дно тесту проткнути виделкою. Форми поставити в духовку, розігріту до 180 місто 10 хвилин.
У кошики викласти сирну начинку. Духовку зменшити до 150 град і випікати 25 хв.
У кошики викласти сирну начинку. Духовку зменшити до 150 град і випікати 25 хв.