Рецепт Апельсиново-лимонні ватрушки з родзинками фото

Апельсиново-лимонні ватрушки з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Молочні продукти , Сир
ПП рецепти , Пісні страви
Для дітей
Випічка , Ватрушки
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт дуже ароматних ватрушек з ніжного пісочного тіста.

Кількість порцій: 4
  • Маргарин - 300 грам (для тіста)
  • Мука - 500 грам (для тіста)
  • Цукор або цукрова пудра - 50 грам (для тіста)
  • Яйце - 2 штуки (для тіста)
  • Сіль - - Щепоток (для тіста)
  • Креязикай сир - 1 кілограм (для начинки)
  • Ванілін - 1 штука (для начинки)
  • Дрібний цукор - 250 грам (для начинки)
  • Сік апельсина - 1 штука (для начинки)
  • Cedra 1 апельсина і лимона - 1 штука (для начинки)
  • Родзинки - 100 грам (для начинки)
  • Яєчні жовтки - 2 штуки (для начинки)
  • Сіль - - Щепоток (для начинки)
апельсин-лимонні ватрушки з родзинками - фото крок 1
Всі інгредієнти для тіста з'єднати і скачати в кулю. Загорнути в плівку і поставити охолоджуватися на мінімум 30 хв.
апельсин-лимонні ватрушки з родзинками - фото крок 2
Всі складові для начинки змішати в чашці і дати постояти, поки не охолоне тісто.
апельсин-лимонні ватрушки з родзинками - фото крок 3
Тісто розкачати і викласти у форми. Дно тесту проткнути виделкою. Форми поставити в духовку, розігріту до 180 місто 10 хвилин.
У кошики викласти сирну начинку. Духовку зменшити до 150 град і випікати 25 хв.

Схожі рецепти