Апельсиново-журавлинне желе
(покроковий рецепт з фото)
Ось вам яскравий і красивий десерт для новорічного чи іншого святкового столу. Традиційні желейні смаки (апельсиновий і журавлинний) з'єднуються з ніжним йогуртом. На виході отримуємо супердесерт!
Святковий десерт можна готувати з желе в пакетиках, а можна використовувати натуральний журавлинний і апельсиновий сік. У другому випадку потрібно буде з'єднати підігрітий сік з желатином, щоб останній повністю розчинився в ньому. Вдалого приготування!
- Желе - 2 штуки (по одному пакетику апельсинового і журавлинного желе)
- Йогурт натуральний - 0, 5 L
Для початку нам потрібно приготувати два види желе. Згідно з інструкцією заливаємо кожен порошок 400 мл окропу. Постійно помішувати до абсолютного розчинення.
Половину журавлинного желе з'єднуємо з йогуртом. Перемішуємо до однорідності.
У форми для желе наливаємо по 3 ст.Л. Йогурту. Відправляємо форми в холодильник на 20 хвилин, щоб все застигло. Потім додаємо (вливаємо) по 3 ст.Л. Апельсинового желе і знову ставимо в холод до застигання. Таким чином комбінуємо шари, надаючи десерту бажаний вид.
Десерт готовий!