Рецепт Апельсиново-журавлинне желе фото

Апельсиново-журавлинне желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
ПП рецепти , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ось вам яскравий і красивий десерт для новорічного чи іншого святкового столу. Традиційні желейні смаки (апельсиновий і журавлинний) з'єднуються з ніжним йогуртом. На виході отримуємо супердесерт!

Опис приготування:

Святковий десерт можна готувати з желе в пакетиках, а можна використовувати натуральний журавлинний і апельсиновий сік. У другому випадку потрібно буде з'єднати підігрітий сік з желатином, щоб останній повністю розчинився в ньому. Вдалого приготування!

  • Желе - 2 штуки (по одному пакетику апельсинового і журавлинного желе)
  • Йогурт натуральний - 0, 5 L
апельсиново-журавлинне желе - фото крок 1
Для початку нам потрібно приготувати два види желе. Згідно з інструкцією заливаємо кожен порошок 400 мл окропу. Постійно помішувати до абсолютного розчинення.
апельсиново-журавлинне желе - фото крок 2
Половину журавлинного желе з'єднуємо з йогуртом. Перемішуємо до однорідності.
апельсиново-журавлинне желе - фото крок 3
У форми для желе наливаємо по 3 ст.Л. Йогурту. Відправляємо форми в холодильник на 20 хвилин, щоб все застигло. Потім додаємо (вливаємо) по 3 ст.Л. Апельсинового желе і знову ставимо в холод до застигання. Таким чином комбінуємо шари, надаючи десерту бажаний вид.
апельсиново-журавлинне желе - фото крок 4
Десерт готовий!

Схожі рецепти