Журавлинне масло
(покроковий рецепт з фото)
Хочете на сніданок зробити що-небудь смачненьке, корисне і незвичайне? Як вам ідея тостів з апетитним маслом? Всього за 5 хвилин і з чотирьох інгредієнтів у вас вийде дуже класна закуска.
Хочу показати вам, як приготувати журавлинне масло для сніданку або полудня. Солодке, з цитрусової ноткою ... Воно припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Ягоди в даному випадку свіжі, але спробувати можна і з консервованими, буде теж дуже здорово.
- Журавлина - 1/2 склянки
- Мед - 1/2 склянки
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 400 грам
1. Журавлину вимийте, обсушити і подрібніть.
2. З'єднайте з розм'якшеним вершковим маслом.
3. Додайте за смаком мед.
4. Натріть цедру апельсина.
5. Ретельно перемішайте до однорідності.
6. Усе, можна подавати журавлинне масло до столу.
Смачного!
Смачного!