Апельсиново-голубічние суфле
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне суфле прекрасний вибір для десерту
1. Апельсини ретельно вимити, з одного повністю вичавити сік
2. З інших зрізати верхівки, акуратно витягнути всю м'якоть, з м'якоті вичавити сік і з'єднати з першим
3. Масло розтопити, додати борошно і ретельно розтерти
4. Зняти з вогню, додати сік і цукор, поставити на вогонь і варити помішуючи, так що б все грудочки розчинилися, до повного загусання
5. Білки збити блендером до отримання густої щільної піни, додати лохину, отриману суміш ввести в апельсинову
6. Порожні апельсинові форми наповнити отриманою сумішшю, загорнути у фольгу
7. Помістити в пароварку і готувати 20-25 хвилин
8. Готову страву, дістати, прибрати фольгу, помістити на десертні блюдця, прикрасити ягодами лохини і гілочкою м'яти, подавати на стіл з хорошим настроєм)
- Цукор - 50 грам
- Мука - 40 грам
- Яйця (білки) - 3 штуки
- Вершкове масло - 10 грам
- Апельсини - 5 штук
2. З інших зрізати верхівки, акуратно витягнути всю м'якоть, з м'якоті вичавити сік і з'єднати з першим
3. Масло розтопити, додати борошно і ретельно розтерти
4. Зняти з вогню, додати сік і цукор, поставити на вогонь і варити помішуючи, так що б все грудочки розчинилися, до повного загусання
5. Білки збити блендером до отримання густої щільної піни, додати лохину, отриману суміш ввести в апельсинову
6. Порожні апельсинові форми наповнити отриманою сумішшю, загорнути у фольгу
7. Помістити в пароварку і готувати 20-25 хвилин
8. Готову страву, дістати, прибрати фольгу, помістити на десертні блюдця, прикрасити ягодами лохини і гілочкою м'яти, подавати на стіл з хорошим настроєм)