Рецепт Апельсиново-голубічние суфле фото

Апельсиново-голубічние суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Ягоди, Фрукти, Апельсин, Лохина
ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Десерти, Суфле

Ніжне суфле прекрасний вибір для десерту

1. Апельсини ретельно вимити, з одного повністю вичавити сік

2. З інших зрізати верхівки, акуратно витягнути всю м'якоть, з м'якоті вичавити сік і з'єднати з першим

3. Масло розтопити, додати борошно і ретельно розтерти

4. Зняти з вогню, додати сік і цукор, поставити на вогонь і варити помішуючи, так що б все грудочки розчинилися, до повного загусання

5. Білки збити блендером до отримання густої щільної піни, додати лохину, отриману суміш ввести в апельсинову

6. Порожні апельсинові форми наповнити отриманою сумішшю, загорнути у фольгу

7. Помістити в пароварку і готувати 20-25 хвилин

8. Готову страву, дістати, прибрати фольгу, помістити на десертні блюдця, прикрасити ягодами лохини і гілочкою м'яти, подавати на стіл з хорошим настроєм)


  • Цукор - 50 грам
  • Мука - 40 грам
  • Яйця (білки) - 3 штуки
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Апельсини - 5 штук
1. Апельсини ретельно вимити, з одного повністю вичавити сік

2. З інших зрізати верхівки, акуратно витягнути всю м'якоть, з м'якоті вичавити сік і з'єднати з першим

3. Масло розтопити, додати борошно і ретельно розтерти

4. Зняти з вогню, додати сік і цукор, поставити на вогонь і варити помішуючи, так що б все грудочки розчинилися, до повного загусання

5. Білки збити блендером до отримання густої щільної піни, додати лохину, отриману суміш ввести в апельсинову

6. Порожні апельсинові форми наповнити отриманою сумішшю, загорнути у фольгу

7. Помістити в пароварку і готувати 20-25 хвилин

8. Готову страву, дістати, прибрати фольгу, помістити на десертні блюдця, прикрасити ягодами лохини і гілочкою м'яти, подавати на стіл з хорошим настроєм)

Схожі рецепти