Рецепт Італійський десерт-морозиво фото

Італійський десерт-морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Персик, Молоко
Роздільне харчування
На полуденок
Десерти, Морозиво

Найсмачніше морозиво - Gelato, роблять в Італії. Заявляю це з усією відповідальністю. У своєму рецепті я тільки спробую наблизитися до цього смаку, приготую морозиво з персиками.

Приготувати італійський десерт - морозиво досить просто, правда, потрібно достатньо часу, а як його приготувати, дивіться покрокові рекомендації до рецептом. Молоко повинно бути свіжим і досить жирним, а персики стиглими і солодкими.

  • Молоко - 600 грам (найвищої жирності)
  • Цукор - 125 грам
  • Яєчні жовтки - 6 штук
  • Персики - 4-5 штук(1 стакан персикового пюре і один персик для нарізки шматочками)
італійський десерт-морозиво - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
італійський десерт-морозиво - фото крок 2
Очистіть персики від кісточки і шкірки.
італійський десерт-морозиво - фото крок 3
Пробийте персики занурювальним блендером в пюре.
італійський десерт-морозиво - фото крок 4
Відміряйте один стакан персикового пюре.
італійський десерт-морозиво - фото крок 5
Змішайте яєчні жовтки, 1.5 склянки молока і цукор.
італійський десерт-морозиво - фото крок 6
Добре збийте в пишну піну яєчні жовтки з цукром і молоком.
італійський десерт-морозиво - фото крок 7
Поставте яєчну масу на вогонь і нагрійте до кипіння і загустіння, при цьому постійно помішуючи.
італійський десерт-морозиво - фото крок 8
Додайте персикове пюре.
італійський десерт-морозиво - фото крок 9
Влийте молоко і розмішайте.
італійський десерт-морозиво - фото крок 10
Перекладіть отриману масу в контейнер і поставте в морозильну камеру.
італійський десерт-морозиво - фото крок 11
Перемішуйте щогодини масу морозива, щоб не утворювалися крижані кристали.
італійський десерт-морозиво - фото крок 12
Коли маса загусне досить сильно, подрібніть один персик на дрібні шматочки.
італійський десерт-морозиво - фото крок 13
Додайте подрібнений персик до морозива.
італійський десерт-морозиво - фото крок 14
Добре розмішайте і залиште до повного застигання.
італійський десерт-морозиво - фото крок 15
Морозиво з шматочками персика поливайте сиропом, шоколадом, так, як вам подобається.
Вийшло смачне і натуральне морозиво, рекомендую приготувати.

Схожі рецепти