Рецепт Десерт-морозиво «капучино» фото

Десерт-морозиво «капучино»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Шоколад
ПП рецепти
Літні
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 15 хв.

Це смачний, простий і швидкий десерт, який припаде до смаку всім: от мала до велика. Десерт-морозиво"Капучино" готується за лічені хвилини, його з легкістю приготує будь-яка господиня!

Опис приготування:

Перед подачею цей десерт необхідно потримати трохи в холодильнику, щоб він естетично красиво виглядав, а також був зручний у використанні. У начинку замість шоколаду (або разом з ним) можете додати кокосову стружку, сухофрукти, горіхи ... В загальному все, що вам до смаку. Пригощайтеся!

  • Шоколадне печиво - 15 штук
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Шоколад - 80 грам
  • Морозиво - 500 грам (кавове)
  • Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
десерт-морозиво
1. У чаші блендера подрібніть в крихту шоколадне печиво.
десерт-морозиво
2. Поставте вершкове масло на водяну баню або в мікрохвильовку. Розтопіть його, після чого відправте до крихті з печива. Перемішайте суміш до однорідності.
десерт-морозиво
3. Великим і гострим ножем подрібніть шоколад на невеликі шматочки. Надішліть його в ємність з морозивом, додайте до нього корицю, мускатний горіх і перемішайте до однорідності.
десерт-морозиво
4. У формочку викладайте крихту з печива шаром, рівномірно утрамбувати його ложкою, зверху викладайте крем з морозива з шоколадом.

Схожі рецепти