Десерт-морозиво «капучино»
(покроковий рецепт з фото)
Це смачний, простий і швидкий десерт, який припаде до смаку всім: от мала до велика. Десерт-морозиво "капучино" готується за лічені хвилини, його з легкістю приготує будь-яка господиня!
Перед подачею цей десерт необхідно потримати трохи в холодильнику, щоб він естетично красиво виглядав, а також був зручний у використанні. У начинку замість шоколаду (або разом з ним) можете додати кокосову стружку, сухофрукти, горіхи ... В загальному все, що вам до смаку. Пригощайтеся!
- Шоколадне печиво - 15 штук
- Вершкове масло - 60 грам
- Шоколад - 80 грам
- Морозиво - 500 грам (кавове)
- Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1. У чаші блендера подрібніть в крихту шоколадне печиво.
2. Поставте вершкове масло на водяну баню або в мікрохвильовку. Розтопіть його, після чого відправте до крихті з печива. Перемішайте суміш до однорідності.
3. Великим і гострим ножем подрібніть шоколад на невеликі шматочки. Надішліть його в ємність з морозивом, додайте до нього корицю, мускатний горіх і перемішайте до однорідності.
4. У формочку викладайте крихту з печива шаром, рівномірно утрамбувати його ложкою, зверху викладайте крем з морозива з шоколадом.