Торт Павлова «капучино»
(покроковий рецепт з фото)
Смачне безе з легким кавовим ароматом, хрустке зовні і м'яке всередині, ніжний вершковий крем і ягоди ... Хто встоїть перед такою десертом? Ніжний торт відмінно підійде до будь-якого сімейного свята.
Ніжний і легкий торт на основі безе з повітряним вершковим кремом і свіжими ягодами прикрасить любить свято. Рецепт знаменитого десерту Павлової лежить в основі цього торта з невеликими додаваннями. Кава додає безе легкий смак і аромат, які вам обов'язково сподобаються. Як приготувати торт Павлова "капучино", дивимося в цьому докладному рецепті з фото.
- Яєчні білки - 6 штук
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка (або лимонний сік)
- Вершки 33 % - 200 мілілітрів
- Розчинна кава - 2 Ст. Ложки (або 2 немає. L. Натурального дрібно меленого і 2 немає. L. Шоколаду в порошку)
- Ягоди - 100 грам (малина або полуниця)
Змішуємо в мисці 6 столових ложок цукру, крохмаль і кава.
Відокремлюємо білки від жовтків. Яйця повинні бути холодними.
І починаємо на маленькій швидкості збивати білки, поступово збільшуючи швидкість. Збиваємо до піків.
І тепер невеликими порціями підсипає суміш цукру і каву, після кожного додавання збиваємо. Продовжуємо збивати до повного розчинення цукру.
На пергаменті малюємо два кола діаметром близько 20 см.
І кондитерським мішком або ложкою викладаємо білкову масу. І випікаємо в розігрітій до 150 градусів духовці 1 час. Потім духовку потрібно відкрити, нехай безе остигає.
Для крему збиваємо вершки з цукром, що залишився. Якщо вам подобається крем послаще, додайте ще цукру.
Змащуємо остигле безе 2/3 крему, накриваємо його другим коржем.
Верх прикрашаємо кремом і свіжими ягодами. Можна посипати шоколадом.