Торт «Анна Павлова» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, повітряний і дуже смачний десерт, який подають в кращих ресторанах світу. Зацікавилися? Тоді дивіться рецепт приготування торта «Анна Павлова» з ківі і ягодами.
Цей торт не потрібно просочувати або наполягати, але потрібно охолодити. Основа торта - це білки, тому десерт легкий і повітряний. Його можна зробити з різними ягодами і фруктами, які більше любите. Навіть ті, хто переживає за свою фігуру, можуть насолодитися цим десертом сповна.
- Білки - 6 штук
- Цукор - 270 грам
- Винний камінь - 1 щіпка
- Вершки - 250 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Фрукти та ягоди - За смаком
1
Білки кімнатної температури викладіть в чашу міксера, збийте їх до освіти міцних піків.
2
Додайте цукровий пісок і збивайте ще 10 хвилин, потім покладіть щіпку винного каменю і збивайте ще 1 хвилину.
3
Пергамент викладіть на деко і намалюйте коло діаметром близько 20-23 сантиметрів. За допомогою кондитерського мішка або ложки викладіть білкову масу, сформуйте бортики, щоб усередині було поглиблення.
4
Випікайте в розігрітій до 120 градусів духовці 1 час, потім вимкніть вогонь і відкрийте дверцята, залиште торт в духовці до повного охолодження.
5
Вершки збийте з цукровою пудрою до густої маси, потім влийте екстракт ванілі.
6
Дістаньте торт з духовки і викладіть збиті вершки всередину, прикрасьте будь-якими ягодами і фруктами. Подавайте пиріг до столу.