Рецепт Торт «Павлова» майстер клас фото

Торт «Павлова» майстер клас
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яйця, Ківі
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження, 8 березня, День закоханих
Випічка, Солодке, Торти

Торт "павлова" - легкий і повітряний десерт, який знають і люблять у всьому світі. Існує багато різних рецептів торта, але я пропоную майстер-клас з приготування цього десерту з ківі. Дивіться!

Торт "павлова" був створений і названий на честь балерини. Сьогодні представляю майстер-клас, як приготувати торт "павлова" за класичним рецептом. Традиційно "торт балерини" складається з меренги, крему зі збитих вершків і фруктів або ягід зверху. Для відмінною меренги потрібно витримати низьку температуру при випічці. Визначити готовність меренги можна легко: якщо виступили дрібні крапельки - корж передержали в духовці, якщо сочиться волога - дістали рано. Торт потрібно подавати відразу після випічки, інакше крем може зруйнувати меренгу. Повітряна меренга, покрита хмарою ніжного вершкового крему і яскравими фруктами, дійсно можна назвати десертом балерин. Насолоджуйтесь!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
  • Екстракт ванілі - 1/2 чайних ложки
  • Вершки 33% - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Ківі - 3 штуки
торт
Мартенс відділи Желтков. Жовтки приберіть, нам знадобляться тільки білки. Складіть їх в чисту і суху посуд.
торт
Збийте білки, поступово всипаючи цукрову пудру, до стійких піків. Додайте оцет, крохмаль і ваніль, акуратно все перемішайте.
торт
На деко, застелений пергаментним папером, акуратно викладіть білки в формі круглого коржа.
торт
Надішліть в розігріту до 110 градусів духовку на 60-70 хвилин. Корж повинен вийде красивого бежевого кольору.
торт
Сливки збийте з ложкою цукру до стійких піків. За допомогою лопатки викладіть вершки зверху на корж. Рівномірно розподіліть тонким шаром.
торт
Ківі чистий, поріжте тонкими слайсами і викладіть на торт. Торт готовий!

Схожі рецепти