Торт «Павлова» майстер клас
(покроковий рецепт з фото)
Торт "павлова" - легкий і повітряний десерт, який знають і люблять у всьому світі. Існує багато різних рецептів торта, але я пропоную майстер-клас з приготування цього десерту з ківі. Дивіться!
Торт "павлова" був створений і названий на честь балерини. Сьогодні представляю майстер-клас, як приготувати торт "павлова" за класичним рецептом. Традиційно "торт балерини" складається з меренги, крему зі збитих вершків і фруктів або ягід зверху. Для відмінною меренги потрібно витримати низьку температуру при випічці. Визначити готовність меренги можна легко: якщо виступили дрібні крапельки - корж передержали в духовці, якщо сочиться волога - дістали рано. Торт потрібно подавати відразу після випічки, інакше крем може зруйнувати меренгу. Повітряна меренга, покрита хмарою ніжного вершкового крему і яскравими фруктами, дійсно можна назвати десертом балерин. Насолоджуйтесь!
- Яйця - 4 штуки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
- Екстракт ванілі - 1/2 чайних ложки
- Вершки 33% - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Ківі - 3 штуки