Рецепт Торт «лялька» майстер клас фото

Торт «лялька» майстер клас
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Торти

Якщо ви любите творити на своїй кухні солодкі шедеври, тоді рекомендую звернути вашу увагу на цей варіант дивно яскравого, красивого і дуже святкового тортика для маленької іменинниці.

Презентую вам нескладний варіант, як приготувати торт "лялька", майстер-клас допоможе навіть новачкові в кондитерському мистецтві. Використовувати ви можете будь-яку лялечку в якості основи, яка є під рукою. Прикраса її сукні залежить тільки від вашої фантазії, ви завжди можете експериментувати з кольорами і візерунками. Спробуйте зробити своїми руками святковий десерт.

  • Коржі - 2-3 штук
  • Начинка - За смаком (ягоди, фрукти, волоські горіхи і TD)
  • Вершкове масло - 2 штуки (пачки)
  • Згущене молоко - 2 штуки (баночки)
  • Шоколад - 200 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сухе молоко - 50 грам
  • Цукрова пудра - 500-600 грам
  • Maršmellou - 3 штуки (упаковки)
  • Харчові барвники - За смаком
торт
1. Для початку потрібно спекти і як слід остудити коржі. Використовувати можна абсолютно будь-які коржі, які вам подобаються.
торт
2. У центрі зробіть отвір за розміром лялечки, яка буде використовуватися. Саму ляльку попередньо оберніть харчовою плівкою. Ображати рівно коржі, щоб спідниця була більш пропорційною ляльці.
торт
3. Для масляного крему збийте розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком. З шоколаду, вершків і сухого молока можна зробити також шоколадний крем за бажанням. Втім, ви можете вибрати будь-який інший крем на смак. Підготуйте добавки, які будете використовувати.
торт
4. Розріжте високі коржі, кожен промажте кремом, перекладіть ягодами або фруктами, присипте горішками. Начинка у тортика може бути будь-який на ваш смак.
торт
5. Далі в хід йдуть обрізки від коржів. Наріжте їх невеликими шматочками, занурте з усіх боків в крем і викладайте так, щоб сформувати акуратну спідничку навколо ляльки. Щільно притисніть в кінці руками і змастити з усіх боків кремом. Приберіть торт в холодильник години на 3-4, а краще на ніч, щоб крем добре застиг.
торт
6. Коли крем повністю застиг, можна приступати до найцікавішого - прикрашання. Візьміть маршмеллоу, викладіть в тарілку і розтопіть в мікрохвильовій печі (15-20 секунд). Після всипати цукрову пудру і замішують мастику.
торт
7. Готову мастику можна розділити на кілька частин, додавши по крапельці харчових барвників, щоб тортик був яскравіше.
торт
8. А далі тонко розгортайте мастику і акуратно приліпите її до "спідниці" .
торт
9. Із залишків мастики після розкочування пласта виріжте найрізноманітніші прикраси. Пензликом, попередньо зануривши її в воду, промажьте трохи, приклейте елементи прикраси на спідницю.
торт
10. Далі - робота вашої фантазії. Готовий тортик приберіть в холодильник до подачі ще на кілька годин.

Схожі рецепти