Рецепт Кабачковий торт (майстер клас) фото

Кабачковий торт (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Ну що ж, любі мої, сьогодні я поділюся з вами рецептом свого улюбленого річного страви - кабачкової торта! Варіантів його приготування навіть у мене багато, вам покажу найулюбленіший і перевірений.

Кабачковий торт хоч і готується без єдиного грама м'яса, виходить неймовірно смачним, ситним і сподобається навіть самим вимогливим чоловікам. Але є одне дуже важливе правило: готовому кабачкова торту необхідно дат добре настоятися в холодильнику, а це не менш 2 годин, а краще залишити на 5-6 годин. Тоді торт буде дуже добре розрізатися, всі шматочки будуть зберігати форму і не будуть розпадатися. Дуже раджу вам до приготування рецепт, як приготувати кабачковий торт (майстер клас).

  • Кабачки - 2 штуки
  • Яйця - 5 штук
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець солодкий - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі гарненько промийте під проточною водою, з кабачків при необхідності зніміть шкірку.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 2
Кабачки порізати на довільні шматки, складіть в чашу подрібнювача і подрібніть до стану пюре.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 3
Додайте до подрібненим кабачкам яйця, борошно, сіль за смаком. Можна також додати улюблені спеції, перець, але я додаю лише пропущений через прес часник. Смак виходить дуже лаконічним, але в той же час яскраво вираженим.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 4
Гарненько вимісити масу рукою, щоб всі інгредієнти повністю з'єдналися і перетворилися в єдине ціле.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 5
На сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії. Викладіть невелика кількість кабачкової тесту і розрівняйте його тонким шаром по всій площині сковороди. Смажте з обох боків до золотистого кольору. Оскільки кабачкові млинці виходять набагато товщі звичайних тонких млинців, то смажити їх необхідно на дуже повільному вогні і досить довго - по 5-6 хвилин з кожного боку.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 6
Кабачкові млинці готові. У мене їх вийшло 8 штук діаметром 18 см.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 7
Коли кабачкові млинці повністю охолонуть, починайте збирати торт. На плоску тарілку, підходящу по діаметру, покладіть перший млинець. Змастіть його майонезом і викладіть часточки помідорів. Цього разу я використовувала помідори черрі: просто розрізала їх навпіл і викладала негусто на млинець.
кабачковий торт (майстер клас) - фото крок 8
Таким способом зберіть весь кабачковий торт. Зверху прикрасьте його цілими помідорами чері, подрібненим солодким перцем і зеленню. Готовий торт відправте в холодильник на 2 годину, щоб він добре просочився. Потім можна сміливо різати його на порційні шматки і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти