Рецепт Морквяний торт (майстер клас) фото

Морквяний торт (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Сир , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якби через інтернет можна було відчути аромат, ви неодмінно б приготували цей торт! Він казково ароматний і смачний, ніжний. І дочекатися, поки він просочиться і охолоне, було дуже складно!

Опис приготування:

Використання спецій (обкладинка, імбир, мускатний горіх) не обов'язково, але повірте, з ними аромат бісквіта буде шикарним! Не варто замінювати їх ваніліном або ванільним цукром. Отже, дивіться, як приготувати морквяний торт (майстер-клас від мене)! це смакота!

  • Морква - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 180 мілілітрів
  • Горіхи мелені волоські - 0, 5 склянки (можна трохи більше)
  • Цукор - 1, 5 склянки(1 стакан в тісто, 0, 5 склянки в крем)
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сир або вершковий сир - 300 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Спеції - За смаком (обкладинка, імбир, мускатний горіх)
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 1
Підготуйте продукти. Приступимо!
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 2
Очищену моркву натріть на тертці (великої або дрібної, не має значення).
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 3
Для коржа потрібно збити міксером рафінована олія зі склянкою цукру, вводячи почергово курячі яйця.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 4
Повинна вийти пишна світла маса.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 5
Додайте склянку борошна, розпушувач, третину ложки чайної мускатного горіха, третину ложки чайної кориці меленої, третина чайної ложки меленого імбиру. Перемішайте.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 6
Введіть в тісто мелені волоські горіхи, я поклала трохи більше, ніж половину склянки.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 7
Останньою введіть в тісто морква. Її краще частинами змішувати з тестом.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 8
Тісто виходить приємною густоти, дуже ароматне.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 9
Форму мультиварки змастіть маслом, перелийте тісто, розрівняйте ложкою і відправте випікатися. Я пекла в мультиварці на режимі"Випічка" 50 хвилин, потужність - 900.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 10
Бісквіт готовий, обережно витягніть його і остудіть на решітці або дерев'яній дошці.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 11
Для крему змішайте вершкове м'яке масло, сир і цукрову пудру (0, 5 склянки цукру потрібно подрібнити в пудру або взяти готову).
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 12
Крем готовий!
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 13
Застелите блюдо двома шматочками пергаменту, щоб після прикраси і збірки тарілочка залишилася чистою. Поріжте корж уздовж на дві частини. Змастіть половиною крему.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 14
Накрийте другою половинкою коржа, змастіть верх і боки кремом. Бока тортика і облямівку обсипте горіхами або тертим шоколадом, як подобається.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 15
Верх торта прикрасьте ягодами або фруктами. Видаліть папір з-під тортика.
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 16
Я ще прикрасила листочками м'яти, вона дала прекрасний аромат, доповнила цей букет. Зверху я присипала цукровою пудрою і ягоди. Поставте торт в холодильник на 1 час. Пригощайтеся!
морквяний торт (майстер клас) - фото крок 17
Смачного!

Схожі рецепти