Рецепт Італійський шоколадний торт фото

Італійський шоколадний торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки , Шоколад , Горіхи , Пекан
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Напевно, це один з найсмачніших тортів з шоколадом в усьому світі. Все ж італійці знають толк в солодощах, адже саме вони придумали цей рецепт. Спробуйте і ви приготувати цей тортик.

Опис приготування:

Якщо ви хочете чогось солоденького і шоколадного, то побалуйте себе тортиком. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати італійський шоколадний торт. Він дуже смачний, переконайтеся в цьому самі! А головне - він не вимагає випічки.

  • Вершки 33% - 400 мілілітрів
  • Гіркий шоколад - 400 грам
  • Сахань пудра - 4 Ст. Ложки
  • Бейліс - 4 Ст. Ложки
  • Горіхи Пекан - 50 грам
  • Бісквіт - 50 грам (або печиво)
італійський шоколадний торт - фото крок 1
Горіхи пекан подрібніть з печивом занурювальним блендером до однорідної маси. Якщо ви не можете знайти саме такі горіхи, замініть їх на волоські або будь-які інші.
італійський шоколадний торт - фото крок 2
Вершки, цукрову пудру і поламаний на шматочки шоколад нагрійте на паровій бані, щоб маса розтопилася. Налийте туди Бейліс, перемішайте і остудіть.
італійський шоколадний торт - фото крок 3
У довгасту форму покладіть пегамент для запікання і змастіть його вершковим маслом. Горіхи з печивом викладіть у форму, гарненько їх утрамбувавши.
італійський шоколадний торт - фото крок 4
Зверху на горіхи вилийте шоколадний крем.
італійський шоколадний торт - фото крок 5
Залишком горіхів присипте торт зверху. Поставте десерт в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч, щоб він застиг і гарненько просочився.

Схожі рецепти