Рецепт Піца «пепероні» фото

Піца «пепероні»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варіацій на тему рецепта піци"Пепероні" існує маса. Це дуже відоме блюдо, яке, звичайно ж, прийшло до нас з Італії, де все просто обожнюють піцу. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Для приготування цієї піци вам буде потрібно готове заморожене тісто. Можна використовувати не листкове, а дріжджове. Також, ви можете приготувати тісто самостійно за власним рецептом. Хочете знати, як приготувати пепероні? Тоді читайте цей рецепт!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Пепероні салямі - 60 грам
  • Сир моцарела - 80 грам
  • Сир Грана Падано - 40 грам
  • Сир - 2 Ст. Ложки
  • Вершки 23% - 2 Ст. Ложки
  • Черрі - 80 грам
  • Каперсами - 40 грам
  • Часник сушений - 1 щіпка
  • Горіх мускатний - 1 щіпка
  • Італійські трави - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
піца & Quot; пепероні
Разморозьте листкове тісто, розкачайте його в пласт. Він повинен бути близько 0, 5 сантиметра товщиною. Потім обріжте краю тесту, формуючи круглу основу.
піца & Quot; пепероні
Приготуйте соус для піци. Для цього в піалках змішайте сирний сир з вершками, додайте мелений часник і мускатний горіх. Посоліть за смаком і все ретельно перемішайте.
піца & Quot; пепероні
Застеліть деко пергаментом для запікання. Викладіть на нього розкачане тісто і змастіть соусом.
піца & Quot; пепероні
Ковбасу наріжте кружальцями і викладіть поверх соусу. Наріжте обидва види сиру і помідори черрі, рівномірно розподіліть інгредієнти на піці. Посипте все тертим сиром, каперсами і сушеними травами. Запікайте піцу в духовці при 200 градусах п'ятнадцять хвилин. Смачного!

Схожі рецепти