Рецепт Піца «пепероні» фото

Піца «пепероні»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Варіацій на тему рецепта піци "пепероні" існує маса. Це дуже відоме блюдо, яке, звичайно ж, прийшло до нас з Італії, де все просто обожнюють піцу. Обов'язково спробуйте!

Для приготування цієї піци вам буде потрібно готове заморожене тісто. Можна використовувати не листкове, а дріжджове. Також, ви можете приготувати тісто самостійно за власним рецептом. Хочете знати, як приготувати пепероні? Тоді читайте цей рецепт!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Пепероні салямі - 60 грам
  • Сир моцарела - 80 грам
  • Сир Грана Падано - 40 грам
  • Сир - 2 Ст. Ложки
  • Вершки 23% - 2 Ст. Ложки
  • Черрі - 80 грам
  • Каперсами - 40 грам
  • Часник сушений - 1 щіпка
  • Горіх мускатний - 1 щіпка
  • Італійські трави - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
піца
Приготуйте соус для піци. Для цього в піалках змішайте сирний сир з вершками, додайте мелений часник і мускатний горіх. Посоліть за смаком і все ретельно перемішайте.

Схожі рецепти