Піца «пепероні»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Варіацій на тему рецепта піци"Пепероні" існує маса. Це дуже відоме блюдо, яке, звичайно ж, прийшло до нас з Італії, де все просто обожнюють піцу. Обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Для приготування цієї піци вам буде потрібно готове заморожене тісто. Можна використовувати не листкове, а дріжджове. Також, ви можете приготувати тісто самостійно за власним рецептом. Хочете знати, як приготувати пепероні? Тоді читайте цей рецепт!
- Тісто листкове - 500 грам
- Пепероні салямі - 60 грам
- Сир моцарела - 80 грам
- Сир Грана Падано - 40 грам
- Сир - 2 Ст. Ложки
- Вершки 23% - 2 Ст. Ложки
- Черрі - 80 грам
- Каперсами - 40 грам
- Часник сушений - 1 щіпка
- Горіх мускатний - 1 щіпка
- Італійські трави - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Разморозьте листкове тісто, розкачайте його в пласт. Він повинен бути близько 0, 5 сантиметра товщиною. Потім обріжте краю тесту, формуючи круглу основу.
Приготуйте соус для піци. Для цього в піалках змішайте сирний сир з вершками, додайте мелений часник і мускатний горіх. Посоліть за смаком і все ретельно перемішайте.
Застеліть деко пергаментом для запікання. Викладіть на нього розкачане тісто і змастіть соусом.
Ковбасу наріжте кружальцями і викладіть поверх соусу. Наріжте обидва види сиру і помідори черрі, рівномірно розподіліть інгредієнти на піці. Посипте все тертим сиром, каперсами і сушеними травами. Запікайте піцу в духовці при 200 градусах п'ятнадцять хвилин. Смачного!