Рецепт Піца з пепероні фото

Піца з пепероні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Піца
Кількість порцій: 16
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пепероні - це маленькі пікантні ковбаски, які ідеально підходять до такої страви, як піца. Хочеться з вами поділитися, як приготувати піцу з пепероні. Запевняю, вам захочеться зробити її ще!

Опис приготування:

Рецепт піци з пепероні надзвичайно простий. З такої кількості інгредієнтів у мене виходять 2 піци. Тісто добре пропікається, залишається тонким і ніжним. А ковбаска пепероні дає смак копченості та пікантності. Спробуйте приготувати вдома піцу з справжнім італійським смаком. Смачного!

  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Вода - 350 мілілітрів
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(3 - в тісто, 1 - в соус)
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 450-500 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1, 5 чайних ложки
  • Орегано - 2 чайних ложки (свіжий нарізаний)
  • Базилік - 2 чайних ложки (свіжий нарізаний)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир твердий - 100 грам
  • Пепероні - 200 грам
  • Перець - За смаком
піца з пепероні - фото крок 1
В окремій ємності середнього розміру змішайте дріжджі, 2 ç.l. Пісочний я 1/2 склянки теплої води. Заважайте до тих пір, поки дріжджі не розчиняться. Залиште на 5 хвилин. Через деякий час додайте решту води, оливкова олія, сіль і оцет. Збивайте комбайном на низькій швидкості, поступово додаючи борошно, поки консистенція тесту не стане однорідною. Тісто має вийти трохи липким, але гладким і еластичним. Накрийте тісто, дайте йому відпочити приблизно 1, 5 години в теплому місці. Після чого розділіть на 2 частини, одну з яких можете заморозити і використовувати пізніше. Розкачайте тісто, зробіть невеликі краю по обідку кола і проколіть виделкою тісто кілька разів по поверхні.
піца з пепероні - фото крок 2
Одночасно, поки підходить тісто, можна зайнятися соусом. Змішайте в мисці томатну пасту, 1, 5 оливкового масла, часник, мідь, орегано, базилік, сіль, перець за смаком. Такому соусу необхідно постояти близько півгодини, щоб всі інгредієнти між собою"подружилися" . Змастіть основу для піци томатним соусом.
піца з пепероні - фото крок 3
На соус потріть сир і розподіліть його, залишаючи ободок. Поверх сиру викладіть тонко нарізані кружечки пепероні. Краї піци змастіть рослинною олією.
піца з пепероні - фото крок 4
У заздалегідь розігріту духовку відправте піцу пекти на 15-20 хвилин, поки її колір не стане золотистим.

Схожі рецепти