Піца з капустою, яблуками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Не дивуйтеся даним рецептом, адже начинка з капусти, яблук і помідорів насправді дуже смачна. Пропоную вам переконатися в цьому самостійно і приготувати дуже смачну і ароматну піцу!
Цю піцу цілком можна назвати осінньої через овочевий начинки - помідорів, свіжої капусти і яблук. Смак цієї піци приємно вас здивує: злегка кислі яблука добре поєднуються з капустою, помідорами і солоним сиром. Більш того, тут ви дізнаєтеся рецепт приготування сирного тесту для піци, ніжного і ситного. Раджу вам не терти сир на тертці, а нарізати його тонкими брусочками і розкласти поверх начинки в формі решітки, так він рівномірно покриє поверхню піци. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати піцу з капустою, яблуками і помідорами.
- Сир - 200 грам
- Рослинна олія - 25 грам
- Біла пшеничне борошно - 400 грам
- Помідори - 300 грам
- Свіжа рубана капуста - 300 грам
- Напівтвердий сир - 200 грам
- Молоко - 165 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
1. Половину качана білокачанної капусти дрібно порубати, викладіть в миску і посоліть. Перемішайте, додайте сік лимона і залиште на 1 час.
2. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем. У мисці тістоміса змішайте сир, яйце, рослинна олія, сіль і борошно. Вимісити тісто в тістомісильн протягом декількох хвилин.
3. Трохи покатайте тісто вручну і накрийте плівкою, залиште на 10-15 хвилин. Розділити тісто 2 частини, округлятимете і розкачайте в тонкий пласт розміром з майбутню піцу. Перенесіть на деко. Помідори очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
4. Викладіть їх на тісто, потім викладіть капусту і нарізані тонкими пластинками яблука. Твердий сир, нарізаний брусочками, викладіть у формі решітки. Посоліть і поперчіть начинку за смаком, додайте спеції.
5. Збризніть піцу рослинним маслом і випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 25 хвилин. Смачного!