Рецепт Котлети з кабачків і баклажанів фото

Котлети з кабачків і баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан, Кабачок
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Овочеві котлети з кабачків і баклажанів виходять соковитими, ситними і дуже смачними. Їх можна запікати в духовці або ж обсмажити на сковороді з невеликим додаванням рослинної олії.

Перед вами рецепт, як приготувати котлети з кабачків і баклажанів. Такі котлети стануть корисним доповненням до будь-якого гарніру. Подавайте їх гарячими із зеленню і улюбленим соусом (томатним, майонезом) або сметаною. Готуйте з користю і задоволенням!

  • Баклажан - 150 грам (очищений)
  • Кабачок - 150 грам (очищений)
  • Борошно пшеничне - 60 грам (висівковий)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сухарі паніровочні - 50 грам
  • Сир "російський" - 75 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Часник сушений - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп, базилік)
  • Перець - За смаком
котлети з кабачків і баклажанів - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі та зелень вимийте.
котлети з кабачків і баклажанів - фото крок 2
Баклажан очистіть. Якщо у кабачка жорстка шкірка, також зніміть її. Наріжте овочі дрібними кубиками (по 5 мм), приправити сіллю, дайте постояти 5 хвилин. Відіжміть зайву рідину.
котлети з кабачків і баклажанів - фото крок 3
Додайте до овочів висівковий борошно, панірувальні сухарі, часниковий порошок, подрібнену зелень і сир, натертий на дрібній тертці. Перемішайте ретельно за допомогою дерев'яної ложки.
котлети з кабачків і баклажанів - фото крок 4
Додайте яйце, перемішайте.
котлети з кабачків і баклажанів - фото крок 5
Руками формуйте котлети і викладайте їх на деко з пекарської папером, змащеній злегка маслом. Випікайте овочеві котлети в розігрітій до 200 ° C духовці протягом 15-20 хвилин до рум'яної скоринки. Потім переверніть і запікайте до готовності ще 7-10 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
котлети з кабачків і баклажанів - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти