Грузинський пиріг «Brindzhula»
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг на основі з рисової муки і сирною начинкою нікого не залишить байдужим. Приступимо!
Ця страва відноситься до грузинської кухні. Його особливість полягає в основі, яка робиться з рисової муки. Її можна зробити і в домашніх умовах, просто змоловши чистий і просушений рис. Тільки помел повинен бути дуже дрібний. Тісто має бути по консистенції як на оладки. Так що може знадобитися або вода, або борошно. Якщо немає «Сулугуні», то візьміть будь-який інший твердий сир. Тільки при цьому відрегулюйте сіль по своєму смаку. Зелень можна взяти на свій смак. Це може бути і кріп, і петрушка, і кінза. Хоча в оригіналі має бути кріп. Також можете додати спеції, такі як паприка, перець. Смачного!
- Борошно рисове - 300 грам
- Сир твердий - 350 грам
- Куряче яйце - 3 штуки (варені)
- Вершкове масло - 100 грам
- Вода - 170 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 20 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте борошно, воду, рослинне масло і сіль.
В окрему миску натріть яйця, сулугуні, заморожене масло. Наріжте зелень. Перемішайте.
Змастіть форму маслом і перекладіть тісто, розрівняйте. Розподіліть на верх сирну масу.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Готовий пиріг подавайте теплим. Смачного!