Рецепт Тушкована капуста з м'ясом і картоплею фото

Тушкована капуста з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Картопля
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Солоне

Улюблена усіма тушкована капуста стане ще смачніше і ситніше з м'ясом і картоплею. Пропоную подивитися рецепт цього простого ситного страви для всієї родини. Можете використовувати мультиварку.

Як приготувати тушковану капусту з м'ясом і картоплею, я вам розповім далі. Для цієї страви можете брати будь-який вид м'яса. Я вважаю за краще свинячу вирізку.

Картопля і інші овочі роблять тушковану капусту самостійною стравою, яке відмінно підійде для ситного обіду.

Смачного!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Свинина - 400 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
1
Починаємо з того, що очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо дрібно. Далі розігріваємо сковороду глибше, наливаємо масло і відправляємо туди цибулю.
2
Промиваємо свинину і нарізаємо невеликими шматочками. Чекаємо, поки цибуля обжарится до золотистого кольору, і відправляємо до нього нарізане м'ясо.
3
Обсмажуємо цю красу до золотистого кольору. Тепер необхідно налити води (краще теплою), додати сіль і перець, а також спеції за бажанням. Накриваємо кришкою і залишаємо на маленькому вогні на 30 хвилин, періодично помішуючи.
4
Своїм та чистимо моркву, далі трьом її на крупній тертці.
5
Далі необхідно порізати (нашаткувати) капусту.
Картопля моєму, чистимо і ріжемо середніми кубиками.
6
Після півгодини гасіння м'яса, відправляємо в сковороду моркву, через п'ять хвилин додаємо картоплю, помішуючи періодично.
7
Відправляємо до всього цього капусту.
Додаємо сіль при необхідності, також можна додати перець.
8
Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 30 хвилин.
Блюдо готово!

Схожі рецепти