Тушкована капуста з картоплею м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, на світі знайдеться мало людей, які не люблять або не знають це чудове страву. І все ж я повторюся, це неймовірно смачне, ситне, корисне і економічне блюдо на кожен день.
Рецепт приготування тушкованої капусти з картоплею і м'ясом, напевно, самий просто і часто використовуваний в нашому повсякденному кухні. Принаймні, я готую цю страву досить часто. А чому б і ні, адже картопля, м'ясо і капуста завжди є в будинку у кожної господині, і взимку, і влітку, так чому б не поєднати їх в одному смачне і ситно блюді. А для тих, хто ще не знайомий з ним, або просто призабув всі тонкощі приготування, я розповім, як зробити тушковану капусту з картоплею і м'ясом.
- М'ясо - 500 грам
- Квашена капуста - 300 грам
- Білокачанна капуста - 400 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо нарізаємо на невеликі кубики і викладаємо в казан, заливаємо невеликою кількістю води і тушкуємо. Для кожного м'яса буде свого часу приготування: яловичина гаситься 1-1, 5, свинина - про час, а курка приготується ще швидше. Коли м'ясо буде готове, ми додаємо в казан масло і обсмажуємо його з усіх боків.
Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква трьом на крупній тертці або нарізаємо соломкою. Викладаємо їх у казан до м'яса і все разом обсмажуємо кілька хвилин.
Нарізаємо картопля так як вам подобається, але не раджу занадто крупно, і так само відправляємо в казан. tusim 5-7 хвилин.
Свіжу капусту необхідно нашаткувати і перекласти в казан до м'яса і овочів, згасити ще 5 хвилин.
Переходимо до квашеній капусті. Її ми теж перекладаємо в казан, все перемішуємо і готуємо протягом 10 хвилин до готовності картоплі і капусти.
Потім нарізаємо довільно болгарський перець і помідор і так само кладемо в казан. tusim 5-7 хвилин. В кінці приготування ми солимо і приправляємо наше блюдо, і тепер його можна подавати до столу.