Капуста, тушкована з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся сьогодні з вами недорогим, смачним і прямо скажемо, класичним рецептом капусти, тушкованої з м'ясом і грибами! Смачне і дуже ароматне вийде блюдо, яке сподобається всім!
Ділюся простим рецептом капусти, тушкованої з м'ясом і грибами. Виходить дуже смачне і ніжне на смак блюдо, яке, втім, можна назвати і соковитим. Воно чудово може виступати як в якості гарніру, так і в якості теплого салату - доповнення до гарніру з каші або картоплі-пюре. Рекомендую всім!
- Капуста - 1 кілограм
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. У сотейнику або глибокій сковороді прогреваем масло і обсмажуємо м'ясо. Як візьметься скоринкою, зменшимо вогонь і під кришкою тушкуємо 10 хвилин. Спеції додаємо до смаку.
2. Через зазначений час додамо перець, цибулю і моркву. Обсмажити все разом ще 5-6 хвилин, а потім закладаємо нашатковану капусту і гриби. Солимо до смаку, tusim 25 хвилин, поки капуста не осяде.
3. Ось тепер додамо томатну пасту і перемішати все гарненько. Пробуємо на смак, якщо необхідно. Ще трохи додамо спецій. Закриваємо кришкою і тушкуємо ще 20 хвилин.
4. Блюдо готово! Приємного вам апетиту!