Цвітна капуста тушкована з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий рецепт кольоровий тушкованої капусти з м'ясом у мене є. Щось середнє між супом-пюре і другою стравою виходить. Мені дуже сподобалося, і я хочу з вами поділитися цим рецептом.
Не зовсім звичайний рецепт цвітної капусти тушкованої з м'ясом я вам пропоную. Блюдо європейської кухні. Дуже вишукане і дуже смачне, я вас запевняю. Обов'язково спробуйте приготувати кольорову капусту тушковану з м'ясом за цим рецептом і ви самі оціните це блюдо гідно. Воно виходить ніжним і кремоподібним за рахунок пюре. Мені сподобалося заправляти це блюдо сметаною, але це на любителя. Смачного!
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 100 грам
- Говяжа вирізка - 300 грам
- Кольорова капуста - 1 штука (коб)
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вершкове масло - 120 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловичину порізати на шматочки і тушкувати разом з грибами, порізаними також на дольки і нашинкованнимцибулею 30 хвилин на повільному вогні.
Цвітну капусту помити і розібрати на суцвіття. Одну половину суцвіть додати в каструлю до м'яса. Висипати туди часниковий порошок і продовжувати гасити до готовності м'яса і овочів. Тим часом змішати крохмаль з невеликою кількістю холодної води, розмішати, щоб не було грудочок і влити в каструлю, помішуючи, щоб вийшла однорідна густа маса.
Другу половину суцвіть цвітної капусти відварити 20 хвилин до м'якості.
Потім за допомогою блендера подрібнити кольорову капусту до стану пюре. Додати це пюре до м'яса з овочами. Покласти туди ж лавровий лист і вершкове масло. Посолити і поперчити за смаком. Готово!